Reytingler geldi! Milli Takım'ın hali içler acısı

​A Milli Futbol Takımı ile Ukrayna arasında oynanan hazırlık maçı Türk televizyonlarında salı gününün reyting sıralamasında 5. basamakta yer aldı.

Reytingler geldi! Milli Takım'ın hali içler acısı
Reytingler geldi! Milli Takım'ın hali içler acısı
GİRİŞ 21.11.2018 15:32 GÜNCELLEME 21.11.2018 15:32
Bu Habere 128 Yorum Yapılmış


A Milli Futbol Takımı, Ukrayna ile Antalya’da karşılaştığı hazırlık maçında 0-0 berabere kalırken, oynanan futbol ve alınan sonuçla futbolseverlerin ilgisinden uzak kaldı.

Son olarak UEFA Uluslar B Ligi'nde aldığı sonuçlarla C Ligi'ne düşen Milli Takım’ın aldığı kötü sonuçlar ekranlara da yansıdı.

Milli müsabaka salı günün televizyon reytinglerinde kendine 5. sırada yer buldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan müsabaka 3 dizi ve 1 ana haber programının gerisinde kaldı. 

YORUMLAR 128
  • ASİLKAN 5 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede iyi bir şeyler oldu mu hemen önüne geçmek için her türlü entrika çevrilir bir teknik adam çıktı hemen indirdiler bir başkan çıkar her türlü darbe yapılır ama ülkeyi tarumar edenler hep kahraman
    Cevapla
  • yalanmı 5 yıl önce Şikayet Et
    milli takımada yabancıları almak gerek bizimkilerden daha azimli oynarlar daha maça çıkarken kaybetme korkusuyla çıkıyorlar
    Cevapla
  • yozgadli hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    ibretlik bir durum...
    Cevapla
  • Yusuf02 5 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın Lütfen. Milli Takımın üzerine kimse geçemez. özel Maç Olduğu için Böyle Olmuştur. Dikkat ederseniz ilk maçta tribünler doluydu, 2. maçta boştu. Sizde milli takımı vurmayın. Ayağa kaldırmak için uğraşalım.
    Cevapla
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    futbol şifreli kanallardan yaynlandığı için kimse izlemiyor bu nedenle de ilgi kayboldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle