Lucescu'dan şaşırtan Arda Turan cevabı

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve oyunculardan Sinan Bolat, Rusya maçı öncesinde basın toplantısında soruları yanıtladı.

Lucescu'dan şaşırtan Arda Turan cevabı
Lucescu'dan şaşırtan Arda Turan cevabı
GİRİŞ 13.10.2018 21:00 GÜNCELLEME 13.10.2018 21:23
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Arda Turan'ın kadroda olmadığını bilmeyen bir Rus gazetecinin "Yarın Arda Turan 11'de olacak mı?" sorusunu cevaplayan Lucescu, "İlk 11'i maça kadar söylemem" cevabını verdi.

Maç ile ilgili planları sorulan tecrübeli antrenör, "Reçete olsa bile burada söylemem. İki aynı tip oyun oynayan İsveç ve rusya'ya karşı oynadık. Şimdi Rusya ile 2. maçımızı oynayacağız. Planımı şu anda söylemem" dedi.

 

 

"GENÇLERİN OYNAMASI LAZIM"

Avrupa'daki genç oyuncuların süre alması gerektiğini belirten Lucescu, "Daha önce de konuştum. İyi takımlara transfer oldu oyuncularımız, kendilerini kanıatlamak için zamana ihtiyaçları var. Oynamaları lazım. Ben onlara ekiplerinde kalıcı olmaları için yardımcı olmaya çalışıyorum. Kendi takımlarında oynamaları bizim için önemli" diye konuştu.

"GENÇLERİ TANIMAK LAZIM"

Genç oyunculara zaman tanımak gerektiğini söyleyen deneyimli hoca, "Genelde antrenörler tecrübeli oyuncularla oynamak ister, doğal olarak. Gençleri tanımak lazım, nasıl oynayacaklarını bilip, ona göre zaman verebilmek lazım. Güvenmek, güveni aşılamak lazım.Genelde Rusya'da, Türkiye'de ve Kıbrıs'taki ülkelerde tecrübeli oyuncularla oynanıyor. Avrupa'nın en çok orta aş üstü oyuncularıyla oynanan ligler bunlar. Ben Türk futbolcuların kalitelerini öne çıkarmaya çalışan bir futbol oynatmaya çalışıyorum. Çünkü bizim fizik gücünü çok zorlayacak bir durumumuz söz konusu değil" dedi.

SİNAN BOLAT: "SON 2 MAÇ UMUT VERİCİ"

Oyunculardan Sinan Bolat ise, "Çok maç oynadıkça gelişeceğimizi düşünüyorum. Son 2 maçtaki performansımız umut verici. İnşallah yarın oynayacağımız maçta da iyi bir futbol ve iyi bir skorla ayrılırız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 11
  • Ers61 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu rezaletten sonra hâlâ Ardayı soran ve kadroda olmasını isteyen gazeteci, Arda gibi kepazedir.
    Cevapla
  • Çarşı 5 yıl önce Şikayet Et
    Rus adam nerden bilsin kardeş
    Cevapla
  • Ne maçı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam hapis ya da sonuçlanıncaya kadar gözaltı, yurt dışına çıkış yasağı falan almaz mı? Sonuçta herşey bir yana toplum içinde silahını ateşlemiş. Masum bir insan da ölebilirdi.
    Cevapla
  • yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    bi cevap vermemişki doğru düzgün,şaşırması kalsın
    Cevapla
  • CAN BAR 5 yıl önce Şikayet Et
    Arda TURAN suçsuzdur Bu bir komplo
    Cevapla
  • yağız gökay 5 yıl önce Şikayet Et
    rusya bizi rahat yener...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle