Cengiz Ünder: En büyük hayalimdi

A Milli Takımın genç yıldızı Cengiz Ünder, Tunus ile 2-2 berabere kalınan maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Cengiz Ünder: En büyük hayalimdi
Cengiz Ünder: En büyük hayalimdi
GİRİŞ 01.06.2018 23:57 GÜNCELLEME 01.06.2018 23:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tunus ile 2-2 berabere kalan A Milli Takımın yıldızı Cengiz Ünder, karşılaşmanın ardından açıklamalar yaptı.

Cenk Tosun'un kırmızı kart görmesine değinen Cengiz Ünder, "Kulüp performansı önemli ama milli takımda gösterdiğimiz performansın daha önemli olduğunu düşünüyorum çünkü Türk milleti için oynuyoruz. Kırmızı kart olmasaydı kazanabilirdik ama iyi mücadele ettik. Rakip de iyi mücadele etti." ifadelerini kullandı.

Sonraki turnuvalara katılmanın önemini vurgulayan Cengiz, "Benim en büyük hayallerimden biri Dünya Kupası'na katılmaktı ancak olmadı. Takımımızda hep genç oyuncular var. Umarım 2020'de boy göstereceğim, buna inanıyorum. EURO2008'i izlerken tüylerim diken diken oluyordu. Önümüzde daha uzun seneler var. Genç bir milli takımız. Umarız Avrupa Şampiyonası'nda ve Dünya Kupası'nda yer alacağız." şeklinde konuştu.

YUNUS MALLI: "HATASINI BİLİYORDUR"

Yunus Mallı ise maçın ardından, "Sonuç bizim için fena değil. Bizim için önemliydi. Bugün de kazanmak istiyordu. Ancak birkaç olumsuzlar oldu. 1 kişi ek sik olmamıza rağmen çok koştuk ve kompakt halinde defans yaptık. Bir maçımız daha kaldı, umarız kazanırız. Bu olaylar kimsenin görmediği şeyler. Futbolcular için iyi değil. Biz takım halinde oynamaya çalıştık. Cenk de hatasını biliyordur, biz önümüze bakacağız." dedi.

YORUMLAR 2
  • cengihan 5 yıl önce Şikayet Et
    hazirlikta dunya sampiyonuyuz
    Cevapla
  • Arif 5 yıl önce Şikayet Et
    Medyadaki iyi veya kötü yazılara kulağını tıka aslan parçası. Başarılar sana
    Cevapla