Milli maçta şok! Cenk Tosun çılgına döndü

Türkiye-Tunus maçının 59. dakikasında Cenk Tosun tribüne doğru giderek bir taraftarla tartışma yaşadı. Takım arkadaşları tarafından zor sakinleştirilen Cenk Tosun kırmızı kart gördü

GİRİŞ 01.06.2018 22:55 GÜNCELLEME 02.06.2018 00:33
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Cenk'in babası ve ailesi tribünde bir taraftar grubu ile tartışınca Milli Takımın yıldızı çıldırdı.

Cenk'in golünden sonra tribünden atılan yanıcı madde Cenk Tosun'un ailesinin üzerine geldi ve aile ile taraftarlar arasında münakaşa çıktı. Yıldız oyuncu, olaylar sonrası 60. dakikada direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı

CENK TOSUN BİR ANDA ÇILDIRDI

Maçın 60. dakikasında oyunun durduğu bir bölümde Türkiye yedek kulübesine doğru gelen Cenk Tosun, tribünde bir taraftar ile tartıştı. Sakinleştirme çabalarına rağmen Cenk'in tavrı devam edince hakem golcü futbolcumuza kırmızı kart gösterdi.

İLK KIRMIZI KART

Cenk Tosun bu kartla, kariyerinde ilk kez kırmızı kart görmüş oldu.

CENK MAÇ SONRASI HAKEM ODASINA GİTTİ

Kırmızı kart gören Cenk Tosun, maçın son düdüğüyle birlikte hakem odasına gitti ve yaşananları anlatıp hakemden özür diledi.

CENK TOSUN'DAN AÇIKLAMA!

Cenk Tosun yaptığı açıklamada, ''Arkadaşlarım ve Türk hakından özür dilerim. Maç esnasında çirkin bir görüntü görünce dayanamadım. Yapmamam gerekiyordu ama aile her zaman 1 numarada geliyor. Hakemden özür diledim, o da bana teşekkür etti'' dedi.

ALİ DÜRÜST'TEN AÇIKLAMA

TFF Başkanvekili Ali Dürüst, Cenk Tosun'un olayı hakkında maç sonu şu açıklamayı yaptı:

"İyi bir maç oluyordu. Cenk'in babası ile görüştüm. Arkadan bir meşale atılmış ve arkasına gelmiş. Arkadaki tekrar yukarıya meşaleyi atarken, babası bunu yapmanın doğru olmadığını söylemiş. İyi bir sportmen olarak bir tepkisi olmuş, Cenk de yanlış anlamış."


 

 

YORUMLAR 45
  • Amipler 5 yıl önce Şikayet Et
    Burada cenk tosun haksız gören klavye delikanlıları ailenize saldırıyı yutacak kadarda geniş isiniz iyilik perileri
    Cevapla
  • Kayseri 5 yıl önce Şikayet Et
    Vaayy wolkan demirelin ailesi aile deyilmi yanlizca gavur hayranlarinin ailesimi aile
    Cevapla
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi sizin ailenize siz işteyken gözünüzün önünde yanıcı madde atıp sataşdalar siz işininizin bitmesinimi beklersiniz yoksa orada müdahalemi edersiniz anladıgım kadarıyla mesai saatinin bitmesini bejleyecek olanlar var
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Yakışmadı... Futbolumuz adeta bir bataklık gibi; çırpındıkça batıyoruz.
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu bu hale getiren taraftar ve yönetici gruplarina stad yasagi getirilmeli.ve stad da cezalar cok agir olmali.ozaman kimse o cezayi göze alamaz.
    Cevapla
  • Külhanbeyi 5 yıl önce Şikayet Et
    Halimize bakin, Futbol maci oynanirken, sahadaki topcu, tiribünde olan olaylara babasi var diye aklinca hüküm verip maci birakiyor, ortaligi birbirine katiyor ve milyonlarca kisi bunu izliyor, sonra federasyon yetkilisi yanlis anlasilmadan kaynaklandi, Cenk yanlis anlamis diye mazeret gösteriyor. Kabadayiligin, külhanbeyliginin, “ne oldum delisi” olmanin aci utanç örnegi, Allah islah etsin.
    Cevapla
  • medo 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere de kendi vatandaşınızı kendi evladınızı koruyun be nedir bu vatan hainliği Külhanbeyl? Adamın babası seviniyor diye yabancı maddeler atılıyor küfürler ediliyor ! senin gibilerde arap yalakalığı yapsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle