Ampute Milli Takımı için flaş karar!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "İlk yönetim kurulu toplantısında Ampute Milli Takımımızı ödüllendirmek için karar alacağız" dedi.

GİRİŞ 11.10.2017 14:19 GÜNCELLEME 11.10.2017 19:19
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takım teknik heyet ve sporcularıyla bir araya geldi. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Sizler onur şampiyonlarısınız. Şu an dünyanın konuştuğu örnek sporcularsınız. Daha önce başarılı takımlarımızı ödüllendirdiğimiz gibi sizleri de ödüllendireceğiz. Bunun adı prim değil destek. Alın terinizin, emeklerinizin takdir edilmesi" dedi.

YORUMLAR 14
  • hakın 6 yıl önce Şikayet Et
    evet kesinlikle destek anlamında ödüllendirilsinler. fakat başta futbol olmak üzere milli maçlarda prim kesinlikle olmamalı. milli takımlarda oynamayı ödül olarak görmeyenleri zaten adam yerinede koymamak gerekir.
    Cevapla
  • amasyali 6 yıl önce Şikayet Et
    sayin Mehmet Ali Yilmaz'i görmek isteriz tff'in basinda
    Cevapla
  • Hasanbb 6 yıl önce Şikayet Et
    Hepimiz hemfikiriz. Bu çocuklar bizim gururumuz, para, iş, ev neverecekseniz verin. Lütuf gibi değil bileklerinin hakkı bu. Helal olsun, arda ve terim gibilerede kapak olsun
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    onlar Onur şampiyonu sizler ise onursuzluk şampiyonusunuz aradaki fark bu kadar küçücük işte !!!!
    Cevapla
  • okcu 6 yıl önce Şikayet Et
    evvelinde pirim pazarligi ile sampiyon olmadilar yazik tff yaziklar olsun duyarsizliginiza ne yapacaginizi sasiriyorsunuz HAYAT sadece ders verir OGRETİR
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle