'Cumhurbaşkanı için canımı veririm'

Avrupa Şampiyonı olan Ampute futbol takımımızın kaptanı Osman Çakmak, şampiyonluk sonrası konuştu!

'Cumhurbaşkanı için canımı veririm'
'Cumhurbaşkanı için canımı veririm'
GİRİŞ 09.10.2017 21:10 GÜNCELLEME 09.10.2017 21:11
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Ampute Milli Futbol Takımı'nın Gazi kaptanı Osman Çakmak, finalde tecrübesini konuşturdu ve finalde İngiltere'yi yıkan golüyle Türkiye'yi sevince boğdu.

'Şırnak'ta komandoydu, mayına bastı ve sol bacağını kaybetti'. O şimdi Ampute Avrupa Şampiyonu takımın kaptanı; OSMAN ÇAKMAK. Ampute Milli Takımı'nın kaptanı Osman Çakmak, Avrupa Şampiyonası finalinde İngiltere'yi son dakika golüyle yıktı ve Türkiye'yi Avrupa şampiyonluğuna taşıdı. Osman Çakmak, maçın ardından Avrupa şampiyonluğunun haklı gururunu yaşarken, duygularını da çok anlamlı sözlerle ifade etti. İşte Osman Çakmak'ın açıklamaları:

"ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERMİŞTİM" 

Engelli camiasının yanında olan Engelsiz spora çok teşekkür ediyorum. Genel müdürüme bir söz vermiştim. Siz bizim maçları canlı verin biz de size kupayı getireceğiz demiştim. Bir şeyi çok istersen Allah da sana onu verir ya. Ben de bu kupayı çok kişiye söz verdim. İş yerimde genel müdürüme, yönetim kurulu başkanlarıma, komutanlarıma... Turnuvada hiç golüm yoktu. Cenab-ı Allah nasip etti, kariyerinin sonunda ay-yıldızlı formayla, kaptanlık pazubandıyla şampiyonluk golünü de sen getir. Bu golü kimin attığı önemli değil. Benim aslanlar gibi 13 tane kardeşim. Beraber mücadele ettik. Tekmeye kafaya attık.

"EMRE BELÖZOĞLU AŞIĞIYIM"

Bizi diğer takımla kıyaslamayın. Ben Emre Belözoğlu aşığıyım. O 5 numarayı giyiyor diye, ben de giyiyorum. Sabah çıkarken hocam 'İngilizler hiç yenilmemiş' dedi. 'Tamam da hocam, daha Türklerle oynamadılar ki"

"CUMHURBAŞKANIMIZA CANIMI FEDA EDERİM"

Teknik heyetimizle beraber, Türkiye bedensel engelliler federasyonu olarak çok yorulduk. Sayın Cumhurbaşkanımıza da her platformda söylüyorum. Dünyada Ampute futbolu Türkiye'den sorulacak. Şu anlama gelmesin: Ben Türkiye'de kimse engelli olsun istemiyorum. Kimsenin gazi olmasını istemiyorum ama Avrupa'ya dünyaya biz tanıtacağız. Bizim kaleci Fatih Karakuş sabah kalkıp Fatih Allah'tan neyi çok istiyorsun diye sordum, "Recep Tayyip Erdoğan'la el sıkışmak" dedi. Fatih, senin bahsettiğin kişi bizim cumhurbaşkanımız ben ona canımı feda ederim. Ama sizi onun yanına göndereceğim söz.

YORUMLAR 31
  • sakaryalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun koca yürekli dev adamlar reisi tüm ümmet seviyor.
    Cevapla
  • Alpaslan 6 yıl önce Şikayet Et
    koçum benim
    Cevapla
  • Hayati DEMİRCİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sizlerden razı olsun. Bizlerin gurur kaynağı oldunuz. Prim hesabına düşmeden sadece ay yıldızlı bayrağı dalgalandırmak için yüreğinizle oynayan sizler , milli duygudan yoksun, paranın hesabını yapan A milli takıma da gereken cevabı verdiniz.Tebrikler....
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    cani gonulden kutluyoruz milli olan her seyde basari elbet gelir .
    Cevapla
  • Ramo 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Millet iradesine sahip çıktığı müddetçe aşamayacağı engel yoktur. EvelAllah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle