İzlanda maçı öncesi Arda Turan'a büyük şok!

Milli formayla 100. karşılaşmasına çıkmaya hazırlanan Arda Turan, İzlanda maçı öncesi kendisi için düzenlenen plaket töreninde bazı taraftarlar tarafından ıslıklandı.

İzlanda maçı öncesi Arda Turan'a büyük şok!
İzlanda maçı öncesi Arda Turan'a büyük şok!
GİRİŞ 06.10.2017 21:32 GÜNCELLEME 06.10.2017 21:32
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Bu mücadelede 100. kez Ay Yıldızlı formayı giymeye hazırlanan Arda Turan'a, karşılaşma öncesinde TFF yetkilileri tarafından bir plaket takdim edildi. 

Ancak Yeni Eskişehir Stadyumu'nda bulunan taraftarların büyük bölümü, plaket töreni sırasında Arda'yı yuhaladı. Seyircilerin azınlıkta kalan bir bölümü ise Milli futbolcuya destek vermeye çalıştı.

YORUMLAR 23
  • yeter ya yeter 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten her macta yeniliyoruz.daha bu topculari oynatmaktaki diretme nedir yahu.cikarin amator takimdan birilerini getiein.giresundan konyadan bursadan ne bileyim iste kasimpasadan erzurumdan adanadan birilerini getirin oynatin yahu.biktik usandik bu magazinsel topculardan.milyonlari aliyorlar bir gol ayamiyorlar.biktim usandim yahu.bunlar yapmiyirsa futbola da kayyum atansin yeter ya.sanki bilerek yeniliyorlar.hele su topali potugu ne diye koyarlar shic anlamiyorum.kendi takimina hayri olmayani neden milli takima koyuyorsunuz.emre mor kucuck cocuk hepsinden iyi oynuyor.neden onu en son cikardilar.cildircam yaa.
    Cevapla
  • ibrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    eskişehir taraftanının en büyük hatası buydu bence. maç boyunca helel olsun dedim ancak bu olay hiç iyi olmamış. yarın milli takımı bıraktım der arda bey sonra ayağına gidip af dilenir.. maç istanbul da olsaymış keşke, arda yı yuhlamakta kalmazlar sülalesinide karbonlarlardı. konya-antalya-eskişehir hepsi milli takıma sahip çıktılar.
    Cevapla
  • Ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen yapsana maçını istanbulda ne isin var eskisehirde.
    Cevapla
  • ülkücü gençlik 6 yıl önce Şikayet Et
    arda yı savunmuyorum ama maç öncesi bu yuhalama nedir. hemde en önemli maç. TT arenada olan olayın aynısıdır. bir saha Eskişehir’e maç verilmesin
    Cevapla
  • Yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    murathan o sagdan soldan toplananlar ise 90 dakika susmayanlar bence siz gitmeyin es es maclarina. sizden binkat iyi cikti 2 3 yasindaki cocuklar
    Cevapla
  • Murathan 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım ben Es Es taraftariyim ve benim birçok taraftar stada giremedik, TFF taraftar kulübü sitesinde kırmızı üye olana TC no ile 8 bilet satışına onay verdi, bu kişiler 1-2-3 yaşında da olabilir 90-100 yaşında da olabilir, millet herhangi TC no ile alıp stada TC noya göre girişte bakmadıkları için biletler karaborsaya düştü. 15 TL'lik bilete 100 -500 TL arası talep edenler oldu sosyal medya üzerinden TFF nin bilgisi dahilinde. Ayrıca geri kalan çoğu bileti de sponsorlar alıp şehiriçi- şehir dışı gençlik kolları vs. dağıttı. Stadda Es Es taraftarı yoktu. TFF herşeyiyle fiyasko
    Cevapla
  • ZOR38 6 yıl önce Şikayet Et
    100. maçınada 0-3 hayret. Türkiyede okullarda felan filan Türkiye birincisi. iyi tmm da bu Süperler Neyin BİRİNCİSİ ??? Dışa B A Ğ I M L I L I K T A N B O Ğ U L U Y O R U Z !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle