Lucescu'nun Oğuzhan kararının arkasındaki o isim!

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun Oğuzhan Özyakup konusunda yaşadığı açmazın perde arkasında yaşananlar gün yüzüne çıkmaya başladı.

Lucescu'nun Oğuzhan kararının arkasındaki o isim!
Lucescu'nun Oğuzhan kararının arkasındaki o isim!
GİRİŞ 29.08.2017 14:18 GÜNCELLEME 29.08.2017 14:18
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Lucescu'nun ilk açıklanan A Milli Takım kadrosunda Oğuzhan'a yer vermemesi ve aradan geçen üç gün sonra Oğuzhan'ı yeniden A Milli Takım'a davet etmesinde Milli Takımlardan sorumlu yönetici Ali Dürüst'ün olduğu iddia edildi.

Lucescu'nun kararını açıklamasının ardından kamuoyunda oluşan büyük tepkinin ardından devreye giren Dürüst, Lucescu ile bir görüşme yaparak kritik Ukrayna ve Hırvatistan maçları öncesinde hem milli takım hem de kamuoyunda "birlik ve beraberliğin" bozulmaması ve iyi bir sinerji yaratılması için Oğuzhan'ın A Milli Takım'a alınmasını talep ettiği öğrenildi.

Dürüst'ün bu talebini değerlendiren Lucescu, yardımcısı Tayfur Havutçu ile de yaptığı görüşmenin ardından Oğuzhan ile ilgili yeni kararını A Milli Takım İletişim Komitesi ile paylaştı ve gereken duyuru yapıldı.

14 Ağustos: Beşiktaş'ın kampını ziyaret eden Lucescu, Oğuzhan ile de bir görüşme yaptı ve "A Milli Takım kampında görüşürüz" mesajını verdi.

18 Ağustos: Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile oynadığı maçı tribünden izleyen Lucescu, Oğuzhan'ın performansını beğenmediği ve bu durumu yardımcısı Tayfur Havutçu ile beraber yaptığı analizlerde de paylaştı.

25 Ağustos: A Milli Takım'ın kader niteliğindeki Ukrayna ve Hırvatistan maçlarının aday kadrosuna Oğuzhan Özyakup çağırılmadı. Ozzy'nin davet edilmemesi kamuoyunda çok büyük bir infial yarattı.

26 Ağustos: Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Oğuzhan, ""Geçen hafta hocamızla tanışma fırsatımız oldu. Orada 'Kampta görüşürüz' konuşması geçti. Bu konuşmadan sonra insan ister istemez kararın arkasında farklı şeyler arar, aklıma başka şeyler geliyor" dedi.

28 Ağustos: Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu, Ali Dürüst ile yaptığı görüşmenin ardından Oğuzhan Özyakup konusundaki kararını değiştirdi ve Ozzy'i yeniden A Milli Takım kadrosuna davet etti.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 8
  • sonu yanlış 6 yıl önce Şikayet Et
    bu saatten sonra oğuzhan oynar mı? istenmediği halde lütfen ile geldiği kanısına sahip bir futbolcu istesede o psikoloji ile sahada iyi performans gösteremez. bence başı değil ama sonu yanlış bu kararın. hoca almamışsa almamıştır neden aaa nasıl alınmaz diye itiraz ediliyor?
    Cevapla
  • alperen 6 yıl önce Şikayet Et
    oynarmı demek ne demek oynayacak tabikide ayyıldızlı forma o .. fb li volkanlamı karıştırıon ozzyi
    Cevapla
  • Kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    Dakika bir Gol Bir . Kendi kararlarını baskı ile değiştiren bir kişiden başarı beklenemez. Evet alınmaması yanlıştı ama şu an alınması da yanlış oldu bence.
    Cevapla
  • çeliktepeli 6 yıl önce Şikayet Et
    oğuzhanın performansını beğenmemiş !!! selçuk,ozan çok iyi performans sergiliyorlar ???
    Cevapla
  • hayirlisi 6 yıl önce Şikayet Et
    yeyer beee...avci zamaninda selcuk inan sorunu..terim zamaninda arda sorunu..simdi oguzhan sorunu.. ne zmaan maclari konusacagiz..her kararin altinda bisey aramayi birakalim..medyada artik sorunlari kasiyip prim yapmayi biraksin..
    Cevapla
  • vatandaş.. 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum futboldan çok magazinle uğraşıyoruz...
    Cevapla
  • şener 6 yıl önce Şikayet Et
    ersun yanal dönemindede hakan şükür sorununu unuttun.her teknik diirektör kendi ayağına sıkıyo .hepsi de kovuldu kimse ibret almıyor.
    Cevapla
  • zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    milli takım ne hallere füştü yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle