Milli Takım'da flaş Fatih Terim gelişmesi!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile yolları ayıran Türkiye Futbol Federasyonu'nun, tazminat ile ilgili kararı belli oldu.

Milli Takım'da flaş Fatih Terim gelişmesi!
Milli Takım'da flaş Fatih Terim gelişmesi!
GİRİŞ 15.08.2017 10:03 GÜNCELLEME 15.08.2017 10:04
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, geçtiğimiz günlerde bir canlı yayında, hafta içi Fatih Terim ile görüşerek ortadaki bu tazminat konusunu konuşacaklarını belirtmişti. 
 
beINSport'un canlı yayınında Şansal Büyüka, bu konuyla ilgili aldığı bir bilgiyi paylaştı. Büyüka, Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Fatih Terim'e tazminat ödemeyeceğini iddia etti. Yazılı bir karar almadıklarını ancak böyle bir düşüncelerini olduğunu belirten Büyüka, bu kararın kesin olduğunu belirtti. 
 
Büyüka, durumun hukuki boyuta gittiği zaman da Fatih Terim'in bir iş akdinin son bulması nedeniyle haklılığının bulunduğu ve tazminatının ödenmesi mükellefinin bulunduğunu ifade etti. 

YORUMLAR 16
  • Burak Dural 8 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim hem yaptıkları hemde başardıklarını dolayısıyla başarılı bir antrenör ancak takımın taraftarlarının yaptıklarıyla çok ilgi çekti son dönemde yaptığı hatalarıyla üzüldüler.Ama kulüplerin bir prensipi var bu takımların sportif diroktörler e parasını veriyor.Ama bizim külüplerimiz bunu tartışıyor.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    bakalim Luceskuyuda kapi disari ettikten sonra tazminat odeyecekmisin
    Cevapla
  • hamdi 8 yıl önce Şikayet Et
    buna çanak tutan ve tutanları rabbim bildiği gibi etsin kimin parasını peşkeşliyorsunuz adama deli demeli fitilfitil burnunuzdan gelsin gel hoca ol ye bakalım hallederiz nasıl düşünce türkiyede bu işler böle oluyormuşda biz bilmiyormuşuz allah ıslah etsin
    Cevapla
  • barboros 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir milli takım teknik direktörüne yakışı davranışlarda bulunmadığı temsil ettiği kurumu yani devleti küçük düşürücü faaliyette bulunduğu için aslında terimin devlete tazminat ödemesi gerekir. Bunlar bir birini koruyup devleti zarara uğratıyorlar.
    Cevapla
  • halili 8 yıl önce Şikayet Et
    danışıklı bu işler. fifti fifti. doymaz nefis.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle