Terim'in prensi formaya hasret kaldı

Fatih Terim’in, tüm eleştirilere karşın TFF 1. Lig ekibi Adanaspor’dan milli takıma aldığı Hayrullah, Süper Lig’de forma şansı bulmak bir yana kadroya bile giremiyor.

Terim'in prensi formaya hasret kaldı
Terim'in prensi formaya hasret kaldı
GİRİŞ 28.09.2016 11:21 GÜNCELLEME 28.09.2016 11:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçen sezon Adanaspor’dan milli takıma seçilmesiyle herkesin tanıdığı Hayrullah Mert Akyüz, EURO 2016’ya gitme priminden aldığı 490 bin TL ile gündeme damgasını vurmuştu. O dönemin formda isimleri Serkan Kırıntılı, Tolga Zengin tecrübeli eldivenler dururken Hayrullah’ın, Ay-Yıldızlı kadroda yer alması Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in de eleştirilmesine neden olmuştu. Adanaspor, sezonu şampiyon olarak tamamlarken Hayrullah da takımının Süper Lig’deki kadrosunda yer buldu. Ancak Terim’in, sürpriz bir tercihle milli takıma alarak onore ettiği 22 yaşındaki file bekçisi, beklenen çıkışı yapamayacak gibi. Adanaspor’da sezonun ilk haftasında 90 dakika sahada kalan Hayrullah, daha sonra kaleyi 20 yaşındaki yeni transfer Goran Karacic’e kaptırdı. 

18’lik İrfancan bile...

Turuncu-Beyazlılar’da geleceği parlak olarak gösterilen 18 yaşındaki İrfancan Eğribayat da antrenmanlardaki performansıyla Hayrullah’ın bir adım önüne geçmiş durumda. Öyle ki Hayrullah, geride kalan 4 haftanın yalnızca 2’sinde 18 kişilik kadroya girebildi. Yani şimdilik görünen tabloda, milli takıma çağırdığında tercihi nedeniyle hedef tahtasına konulan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e yapılan eleştiriler haklı çıkacağa benziyor.

YORUMLAR 3
  • cuk oturdu 7 yıl önce Şikayet Et
    Gs li olarak artık fatih terime gıcık oldum ... Çeşit....
    Cevapla
  • Egomego 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha iyisi varsa buyursun
    Cevapla
  • Egotavanfatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Adanadan neden futbolcu çağırdıgı belli olan ego delisi bir insan, egosunun kurbanı. teknikdirekdörlükle uzaktan yakından alakası olmayan bir insan
    Cevapla