Löw'e sert tepki: Eller yukarı, biz elendik

Almanya Milli Takımı'nın EURO 2016 yarı final maçında ev sahibi Fransa'ya 2-0 yenilerek elenmesi Alman basınında geniş yer buldu.

Löw'e sert tepki: Eller yukarı, biz elendik
Löw'e sert tepki: Eller yukarı, biz elendik
GİRİŞ 08.07.2016 14:12 GÜNCELLEME 08.07.2016 16:42
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bild gazetesi, spor sayfasında Bastian Schweinsteiger'in ceza sahasında topa elle müdahale ederek penaltıya sebep olmasını işaret ederek, "Eller yukarı, biz elendik." başlığını kullandı.

"Schweinsteiger'in sebep olduğu penaltı finale mal oldu." ifadesinin kullanıldığı haberde, 2014'teki dünya şampiyonluğundan sonra Avrupa şampiyonu olma hayalinin gerçekleşmediği belirtildi.

Haberde ayrıca, karşılaşmanın başında Alman Milli Takımı'nın iyi oynadığı vurgulanarak "Yarı finalde Fransa'ya karşı aldığımız bu 2-0'lık yenilgi uzun zamandan beri yaşadığımız en acı mağlubiyetti." değerlendirmesinde bulunuldu.

Kicker dergisinin internet sayfasında ise, "Fiyasko, şanssızlık ve Griezmann - Löw'ün on biri elendi." başlığıyla duyurulan haberde, Alman Milli Takımı'nın performansının yeterli olmadığı ifade edildi. Maçın adamının, karşılaşmada iki gol kaydeden Antoine Griezmann olduğuna işaret edilerek, Alman Milli Takımı'nın müsabakanın son bölümünde gol bulmak için büyük çaba sarf ettiği ancak yakaladığı fırsatlardan yararlanamadığı kaydedildi.

EURO 2016 boyunca "Tagesspiegel" gazetesiyle birlikte çıkan "11 Freunde" dergisi de "Son durak Marsilya." başlığıyla verdiği haberde, Alman Milli Takımı'nın 4 yıl önce düzenlenen 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2012) olduğu gibi yine yarı finalde elendiğine işaret edildi.

Spiegel dergisinin internet sayfası da, "Almanya'nın şampiyonluk hayalinin sonu." başlığını kullandı.

YORUMLAR 8
  • Burak 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadslar olayin iç yüzü futboldan anlayan herkezce bilinmektedir , bu sefer fransa almanyadan daha çok para yedirmištir , çok yakinda almanlarin bir çok šeyde oldugu gibi bu futboldaki sahtekarligida ortaya çikacak
    Cevapla
  • jupiter 7 yıl önce Şikayet Et
    şaçma sapan bir penaltı ile fransa maç kazandı birde Cüneyt çakıra düşük not vermişler bu maçı Cüneyt yönetseydi Almanya finaldeydi.
    Cevapla
  • serdar 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar fransızlara bile bile maçı verdiler. başka hesaplar var
    Cevapla
  • Destan 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamlardaki mucadele ruhu 90 dakika devam etti. Almanya favoriydi. Sanssiz bir sekilde yenildi
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanya oynadı Fransa tur atladı. Biz... Bizimkilerde teknik adam oyuncu bu haldeyken trip yapıyor millete. Fatih Terim artık bu işi bırakmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle