'Fatih Terim bir kez daha ihanete uğradı!'

EURO 2016'da, İtalya'nın İrlanda'ya yenilmesi ve bu sonuçla Türkiye'nin elenmesi Çizme basınında geniş yer buldu.

'Fatih Terim bir kez daha ihanete uğradı!'
'Fatih Terim bir kez daha ihanete uğradı!'
GİRİŞ 23.06.2016 16:16 GÜNCELLEME 23.06.2016 17:21
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

La Gazzetta dello Sport, "Terim elendi, bir kez daha İtalya'nın ihanetine uğradı" başlığıyla bir haber yayımladı.

La Gazzetta dello Sport, Fatih Terim'in Fiorentina ve Milan'da görev aldığını belirterek, "Bizim yenilgimiz ona Avrupa'ya mal oldu" diye yazdı.

Terim'in "İtalya hep kalbimde" açıklamaları yaptığı belirtilen yaklaşık yarım sayfalık haberde, "Belki dünden sonra bu daha az böyle olacak" denildi.

TERİM: "İTALYA'YI TUTACAĞIM"

Çek Cumhuriyeti galibiyetinin ardından, stadyum çıkışında Fatih Terim'in İtalyan gazetecilerin sorularını yanıtladığı belirtilen haberde, şöyle bir aktarımda bulunuldu: "Elbette ki bu galibiyet, bir mucize yaratmak için yetmeyecekti. Dışarıdan bir yardım gerekiyordu. Bunun başında Conte'nin İtalya'sı geliyordu. Terim bunu biliyordu. Kollarını açarak, 'Bunu umuyorum (İtalya'nın kazanmasını) ve karşılaşmada sizin takımı tutacağım, ancak buna ihtiyacınız olmayacak, çünkü zaten güçlü bir takımsınız' dedi. Yapacak bir şey yok. İmparator bir kez daha İtalya tarafından ihanete uğradı ve yalnız bırakıldı."

YORUMLAR 14
  • çepniler 7 yıl önce Şikayet Et
    ciksak kesin final oynardik ama dimi gozunuzu acinn birazz kor olmayinn yaaa ...
    Cevapla
  • kerkenez 7 yıl önce Şikayet Et
    elin gavurundan medet umar olduk . Kardeşim kendi işini kendin yapacaksın , şu yenerse bu yenilirse hesapları ile olmaz , hadi geçmiş olsun , sen bitti demeden elin gavuru senin işini bitirdi
    Cevapla
  • Erzurumlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Fatih Terim Çek Cumhutiyeti maçından sonra bu yorumu yaptı. biz çekleri yendik italyada irlandayı yenerse bizim işimize geliyordu. Adam italyayı tutuyorum derken amacı buydu. hepimiz italyanın irlandayı yenmesini istemiyormuyduk ?
    Cevapla
  • koray 7 yıl önce Şikayet Et
    Kendi tek basina beceremiyor ne yapsin yardima ihtiyaci var rakibinden yardim almaya calisiyor sozun bittigi yer
    Cevapla
  • Feyz 7 yıl önce Şikayet Et
    İhanete uğrasan da İtalya kalbimde de, İtalyan gazetecilere konuş, Türkiye cumhuriyetinin televizyonu TRTye konuşma, insanlara kafa tut. Bırak bu işleri SİNYOR TERİM!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle