Gezici gazeteciden haddini aşan sözler!

Türk halkının dualarla milli takımı desteklediği sırada kendini gazeteci olarak tanıtan Hasan Cömert'in küstah yorumları geceye damga vurdu.

Gezici gazeteciden haddini aşan sözler!
Gezici gazeteciden haddini aşan sözler!
GİRİŞ 22.06.2016 10:48 GÜNCELLEME 22.06.2016 13:03
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı, Çek Cumhuriyeti karşısında hayati bir maça çıkarken, gazeteci ve sinema yazarı olan Hasan Cömert'in karşılaşma esnasında attığı tweetler büyük tepki topladı.

Cumhurbaşkanı'nın iftarına katılan Ersin Düzen'e hakaret

Maçın spikeri Ersin Düzen'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği iftara katılmasını içine sindiremeyen Cömert, küstahça bir yorumda bulunarak ünlü spikere "dalkavuk" yakıştırması yaptı.



Hakaretleri bununla sınırlı kalmayan gazeteci, ilk golümüzü atarak halkımızı sevince boğan Burak Yılmaz için ise "Karısını döven adamın attığı gole seviniyorsun" diyerek memnuniyetsizliğini dile getirdi.

Tekbirler rahatsız etti!

Maç esnasında taraftarların tekbir getirmesinden de rahatsız olan Cömert, tribünlerden yükselen "Ya Allah, Bismillah, Allahu Ekber" sesleri için "Tekbir çeken taraftarla aynı taraftasın" diyerek küstahlaşmaya devam etti.

Ardı arkası kesilmeyen hakaretlerden Fatih Terim de nasibini alırken, kendini gazeteci ve sinema eleştirmeni olarak tanıtan Hasan Cömert'in yaptığı seviyesiz yorumlar sosyal medyada ağır eleştirilere maruz kaldı.

İşte Cömert'in tepki toplayan o tweetleri;



Gezi Parkı olaylarında NTV'den ayrılmıştı

Gezi Parkı olaylarının yaşandığı dönemde Ntvmsnbc'de editörlük yapan Hasan Cömert, o dönem sosyal medyadaki paylaşımları yüzünden işinden ayrılmak zorunda kalmıştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 102
  • oku yorum 7 yıl önce Şikayet Et
    Tekbir getiren taraftarla aynı tarafta olmak istemiyorsan defol git lan bu memleketten. Burası müslüman memleketi elbette tekbir getireceğiz. Beğenmiyorsan DEFOL git.
    Cevapla
  • Arda 7 yıl önce Şikayet Et
    Yavrum sen once ismini deyistirmen lazim sana hasan deyil hans daha guzel yakisiyor sen ve senin gibiler sola selam vermeye devam edin
    Cevapla
  • Huseyın 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu hıyaragası da kim
    Cevapla
  • Mehmet TÜZER 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte kör olmak diye buna denir! Allah bu tür gaflet ve dalalet içindeki insanlardan bu ülkeyi korusun!
    Cevapla
  • zühtü 7 yıl önce Şikayet Et
    kim ulan bu salatalık? hangi tarlada yetişmiş.?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle