Arda Turan: Tek tek hesap soracağım

EURO 2016 D Grubu'nda Çek Cumhuriyeti 2-0 mağlup eden A Milli Futbol Takımımız'ın kaptanı Arda Turan maç sonunda açıklamalar yaptı.

Arda Turan: Tek tek hesap soracağım
Arda Turan: Tek tek hesap soracağım
GİRİŞ 22.06.2016 00:26 GÜNCELLEME 22.06.2016 00:38
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

EURO 2016 D Grubu'nda Çek Cumhuriyeti 2-0 mağlup eden A Milli Futbol Takımımız'ın kaptanı Arda Turan maç sonunda haklarında çıkan prim iddiaları için sitem dolu bir açıklama yaptı.

İşte Arda Turan'ın açıklamaları;

'Herkesi tebrik ediyorum. Bugün kazandığımız için mutluyuz. Umarım bizi ikinci tura taşır. Bu kaosların arasında bu galibiyet iyi oldu. Bizim ülkemiz için bu turnuvalarda olmak önemli. Bayrağımızın burada olması en önemli şey... İnsanların ailelerinden daha önemli değil bazı şeyler. Yarın bizim için büyük ve zor bir gün olacak. İnşallah Allah bize yardım eder ve dualarla bir üst tura kalırız. Benim moralim hayatım boyunca eleştirildiğim içinbozuk değil sıkıntı yapmadım. Bu ülke adına 90'dan fazla maça çıktım kötü oynadığım 5 maç göstersinler hayatımdaki bütün servetimi vereceğim. Hayatımız boyunca kimseden para istemedik. Annemi ağlattıkları için bazılarını ömür boyu affetmeyeceğim. Hepsinden tek tek hesap soracağım. Şimdi bunların yeri değil.'

YORUMLAR 24
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Çek maçında da berbat oynadı, yendik ya konuşuyor artiz. ben hatırlatayım sadece kupa elemeleri ilk maç Türkiyede Hırvatistana 3-0 yenildik, 85. dakikada alakasız yerde bilerek sarı kart görüp cezalı duruma düşüp rövanşta arkadaşlarını yalnız bıraktın. Senin havan batsın, Sen milli takıma 1 verdiysen, milli takım sana 10 verdi.
    Cevapla
  • abdurrahman bal 7 yıl önce Şikayet Et
    diger iki maçda da böyle oynasaydınız arda bu millet size böyle yapmazdı yine tebrikler
    Cevapla
  • kurtlar vadisi arda 7 yıl önce Şikayet Et
    Hepsinden tek tek hesap soracağım
    Cevapla
  • hakikat 7 yıl önce Şikayet Et
    oynadığın takıma (barcelona) bir bak arda efendi senin dışında kalan diğer bütün futbolcularını bir kalıptan geçirmeye çalış hepsi rahatlıkla geçer çünkü adamlar fit sen o kalıbta bu kilonla sıkışıp kalırsın devre arasında da top diye seni şutlarlar bu gidişle
    Cevapla
  • Resul 7 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi, o evleri villaları babanın parasıyla aldın zaten. Ya birde kimseden para istemedik diyor ya adamın bi gülesi geliyo!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle