Arda'nın babası konuştu! 'Baba yüreği dayanmaz'

Eleştiri oklarının doğrulduğu Arda Turan hakkında bir açıklama da babası Adnan Turan’dan geldi.

Arda'nın babası konuştu! 'Baba yüreği dayanmaz'
Arda'nın babası konuştu! 'Baba yüreği dayanmaz'
GİRİŞ 19.06.2016 10:45 GÜNCELLEME 19.06.2016 11:04
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Eleştiri oklarının hedefindeki Arda Turan’ın babası Adnan Turan, açıklamalarda bulundu.

Arda ile her zaman gurur duyduğunu belirten Adnan Turan, “Allah her babaya Arda gibi evlat nasip etsin. Arda vatanseverdir; bayrağını sever, yardımseverdir. Çok güzel bir kalbi vardır, kimse için kötü düşünmez. Her zaman ana baba duası alır. Onun üzülmesini tabii ki istemem baba yüreği dayanmaz. Profesyonellik böyle bir şey. Arda, üstesinden gelir.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 8
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaki tablo çok güzelmiş. Biz Türk'leri birleştirecek yegane güç Mustafa Kemal Atatürk'tür. Ey Türk milleti kendine gel artık!
    Cevapla
  • he amca 7 yıl önce Şikayet Et
    Aksini söylesen şaşardım. Sanki Hırvatistan maçında bendim orta sahada yürüyen. İspanya maçında bendim geri paslar atan atağı yarıda kesen. Özür diliyorum sizden milletim.
    Cevapla
  • ya hehe 7 yıl önce Şikayet Et
    Para için herşeyi yaparsınız geçecen bu ayakları. Milyonlar alan birinin topu topu 90dk mücadele etmesi çok mu zor? Ruh yok ruh paraya tapar olmuşsunuz.
    Cevapla
  • Mehmet Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah etmesin senin cocugun gibi cocugun olsun hangi Anne baba evladim kotu derki sende diyesin milli takimda onlarin bogazina girer her kazanc sehit cocuklarin yetimlerim oksuzlerin hakki oldugunu herkes bilir su kizin pesinde bu kizin pesindeyim kisisel sorunum var benim lafim sozum gecer diye boburlenen insanlarin tafrasini bu millet cekmek zorunda degil dunyanin hic bir yerindede bu yoktur oglun hantal tembel sahada yuruyor bunu gorecek goz sende yoksa ne yapalim
    Cevapla
  • Erzurumlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Amca top oynamiyor. işini yapsin yeter. Kufure biz de karsiyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle