Müthiş iddia! 'Emre, Arda seni takımda istemiyor'

A Milli Takım kampında yaşananların ardı arkası kesilmedi. Takım içinde yaşanan küslüğün kimler arasında olduğu da ortaya çıktı.

Müthiş iddia! 'Emre, Arda seni takımda istemiyor'
Müthiş iddia! 'Emre, Arda seni takımda istemiyor'
GİRİŞ 19.06.2016 09:54 GÜNCELLEME 19.06.2016 09:55
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Lig Tv “Maraton” programı yorumcusu Şansal Büyüka,İspanya maçı sonrasında ekranlarda, “Takıma alınmayan, dışarıdan takımı karıştırmaya çalışan birkaç oyuncu var” deyince, tartışma başlar.

Bu sözlerin açılımı ise şöyle;

"Arda seni istemiyor"

İddia edilen isimler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Arda Turan’dır. Konuşulanlara göre ise Emre Belözoğlu, Arda Turan tarafından takımda istenmediği bilgisini alır. Ve Emre’ye bunu Selçuk İnan’ın ilettiği öne sürülür.

Selçuk ve Arda gerginliği

Selçuk İnan’ın, eski kaptanı Emre Belözoğlu’na, “Arda seni istemiyor. Sen olursan sözünü takıma geçiremeyeceğini düşünüyor” dediği kulaktan kulağa yayılır. Arda olayı duyar ve çok sinirlenir. İkilinin arası açılır. Arda Turan, Selçuk İnan’a gönül koyar.

YORUMLAR 53
  • Cesur 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu olaydan çıkardığım kanı şöyle Terim Milli takımdan ayrılmalı, milli olacak isimler Türkiye ligindeki istatiksel sonuçlardaki sıralamaya göre çağrılmalı. Milliler ilk iki maçta hiç oynamadan yenildiler, insan bunu hazmedemiyor. Her takımdan maksimum 2 futbolcu çağrılsın. Türkiye 4 ten büyüktür......
    Cevapla
  • Bülent 7 yıl önce Şikayet Et
    Lan arda EMRE nin tırnağı ol yeter
    Cevapla
  • Muhammet 7 yıl önce Şikayet Et
    valla emreyi bizde sevmiyoruz sevimsiz itici bir adam arda 10 gömlek üstündür emreden ayrıca emrenin bu ülkeye verecek nesi var Allah aşkına ispanya karşısına emre ilemi çıkacaklar güldürmeyin.
    Cevapla
  • Bingöl 7 yıl önce Şikayet Et
    Arda arda arda. ..... Defol emre .!
    Cevapla
  • futbol23 7 yıl önce Şikayet Et
    emre arda'dan hem teknik hem yetenek hem spor anlamından 20 kat daha iyidir kesinlikle ardadan daha iyi.emrenin adı çıkmış yok agresif bilmem ne?yiğidi öldür ama hakkını ver!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle