Ozan Tufan'ın dikkat çeken görüntüsü!

Milli Takım'ın, EURO 2016'daki kaderini belirleyecek İspanya karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Ozan Tufan'ın dikkat çeken görüntüsü!
Ozan Tufan'ın dikkat çeken görüntüsü!
GİRİŞ 17.06.2016 12:08 GÜNCELLEME 17.06.2016 12:08
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ay yıldızlıların dün akşam yaptığı son antrenmanda Ozan Tufan'la ilgili bir detay dikkatli gözlerden kaçmadı. İdmana hazırlanan Ozan Tufan, kulübede otururken bir anda kramponunu eline aldı.

Genç futbolcu daha sonra kramponu ağzına yaklaştırıp bir şeyler söylemeye başladı. Önce kimse Ozan'ın ne yaptığını anlayamadı.



Ancak gerçek kısa süre içinde anlaşıldı. Genç futbolcu dua ediyordu. Ozan, duasını bitirdikten sonra kramponu üfledi ve öptü. Genç oyuncunun yanında oturan Burak Yılmaz ve Semih Kaya, onun bu hareketlerini ilgiyle izledi.

YORUMLAR 10
  • Aed 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz ne ferzeksiniz adam 20 yaşında fenerde oynuyor sizde gerzek gerzek alanların oyununa geliyorsunuz lütfen biraz kafatasınızin içindekini çalıştırın
    Cevapla
  • taraftar 7 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir özelliği olmayan 1000 TL. Etmeyecek ir adama bir9leri kol kanat gerip 3. Ligde bile oynayamayacak topcuyu Milli Takımın ilk 11 inde oynatirsa adam macta saçınida tarar kicinid kaşır. Yziklar olsun Terim den torpilli amatorde bile oynyamayacak bir adam Türk MilliTakiminin ilk onbirinde. Aldigi pralar haram olsun. Yetimlerin parası onlar. Bu kafayla gol atamadan turnuvadn geri xoneri. Terimin egosunu tatmin exiyoruz.
    Cevapla
  • konyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    kerameti kendinden menkul zır cahil futbol ülemasının yorumları da başka oluyor!
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum. Ben hayatım müsait olsa her gün spor yapmaya para veririm, bunlar milyonlarca lira alıp çoğu sadece şansına bir yerlere gelmiş tipler. 20 yaşlarında fiziği düzgün her genç 3-4 ay iyi antrenman yapsın en az bunlar kadar kötü futbol oynar.
    Cevapla
  • tolga 7 yıl önce Şikayet Et
    Semih bayağı ilgilenmiş(!)
    Cevapla
  • Byt Yetmisdört 7 yıl önce Şikayet Et
    Yanindakilerde saclarina üflesin :) Basarilar
    Cevapla
  • Sinirli 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Artistlerle Maç Kazanılmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle