Volkan Demirel'e Milli Takım yolu açıldı!

Volkan Demirel'in Milli Takım'a dönüş yolunu açacak olan reçete açıklandı.

GİRİŞ 24.03.2016 12:08 GÜNCELLEME 24.03.2016 14:49
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Spor Servisi programında Volkan Demirel'in Milli Takım'a çağrılmamasını değerlendiren Mehmet Demirkol gözden kaçan bir ayrıntıyı gündeme getirdi.

Atilla Gökçe'nin 17 Mayıs tarihinde yazdığı yazıyı okuyan Demirkol, Volkan Demirel'in dönüş reçetesinin bu yazıda saklı olduğunu belirtti. Atilla Gökçe'nin Milli Takım içinden bilgi alarak bu yazıyı yazdığını düşünen Demirkol, Atilla Gökçe'ye telefonla bağlanılmasını istedi. 

Atilla Gökçe iddiayı doğruladı! "Evet bilgi aldım"

Mehmet Demirkol'un iddiasını doğrulayan Gökçe, bu bilgiyi Milli Takım'a yakın kaynaklardan aldığını ancak isim veremeyeceğini söyledi. Gökçe yazısında; Volkan Demirel'e kapıların kapalı olmadığını söyledi. Ancak tecrübeli kalecinin bir basın toplantısı düzenleyerek Kazakistan maçında stadyumu kimlerin yüzünden terk ettiğini ve kimlerin baskısıyla stadyuma geri döndüğünü açıklamasını, ayrıca başta Volkan Babacan olmak üzere milli takımdaki diğer arkadaşlarından, teknik heyetten ve Türk halkından özür dilemesinin beklendiğini ifade etti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 50
  • çnçnlee 8 yıl önce Şikayet Et
    bir volkan furyasıdır gidiyor Fb li basın sanki zorla algı yaparak volkanı milli takıma aldırmaya çalışıyor. dün V.babacan gayet iyi bir performans sergiledi bu yolla onunla çıkıldı onunla devam edilmelidir
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    bir kere de fb nin deplasman maçlarında yapılan küfürlerden sonra yapsın belki inandırıcı olabilir.takıma alınırsa şayet diğer kalecilere yapılan en büyğk hakarettir
    Cevapla
  • bayat_ekmek 8 yıl önce Şikayet Et
    Volkana kufredilmis edilmemis. Kimin umrunda ki. Sirnak da halkin icinden kosarak gecmek zorunda kalan askerlerimizi hatirladim yine. Hem kufrediyorlardi hemde fiziki temas ta bulunuyorlardi askerlerimize. Hatirlayin hadi. onlar ne yaptilar peki. Ben oynamiyorum deyip gittiler mi. İste oyle olmadigi halde kimsede volkan kadar onlari savunmadi. Hangi volkan derseniz dayilik yapan volkan varya hani. Evden aldirip eve birakan. İste o.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    o küfürleri de boşuna yemedi aynaya baksın önce bi geçmişe bi bakın durduk yere mi oldu
    Cevapla
  • birlik 8 yıl önce Şikayet Et
    tolga ve onur on tane volkan eder nedır bu volkan sevdası bırak defolsun gitsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle