Milliler, İsveç maçı hazırlıklarını tamamladı

Türkiye A Milli Futbol Takımı, yarın İsveç ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarını tamamladı.

Milliler, İsveç maçı hazırlıklarını tamamladı
Milliler, İsveç maçı hazırlıklarını tamamladı
GİRİŞ 23.03.2016 21:41 GÜNCELLEME 23.03.2016 21:41

2016 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı yarın hazırlık maçında İsveç ile Antalya'da karşılaşacak. Antalya Arena’da saat 20.45'te başlayacak karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Danny Makkelie yönetecek. Hessel Steegstra ve Patrick Langkamp'ın yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise FIFA kokartlı Mete Kalkavan olacak.

Ay yıldızlılar, İsveç maçının hazırlıklarını kamp yaptığı otelde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Üst solunum yolları enfeksiyonu rahatsızlığı nedeniyle kampa bugün katılan Hakan Çalhanoğlu da antrenmanın bir bölümünü saha kenarında izledi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, sahada futbolcularıyla kısa süreli toplantı yaptı. Ardından başlayan çalışma yaklaşık 1 saat sürdü. Koordinasyonlu ısınma ile başlayan antrenman, dar alanda top kapma çalışması yaptı. Eski milli takım futbolcuları Tümer, Tuncay ve Nihat, takımdaki futbolcuların pas çalışmasında yer aldı.

Pas çalışmasında Terim, oyunu sık sık durdurarak, futbolcularını uyardı. Antrenmanda Arda Turan neşeli tavırlarıyla ilgi odağı oldu. Antrenman orta ve şut çalışmasıyla sona erdi.