Terim'in terör isyanı! "Bunu yapanları..."

Türkiye Futbol Direktörü Fath Terim, Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un cenazesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Terim'in terör isyanı! "Bunu yapanları..."
Terim'in terör isyanı! "Bunu yapanları..."
GİRİŞ 15.03.2016 16:15 GÜNCELLEME 15.03.2016 16:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İşte Fatih Terim'in açıklamaları:

"Kemal Bulut'u yolcu ediyoruz, uğurluyoruz. Açıkçası bizim ülke böyle bir ülke değil. Ne oldu bize bilmiyorum ama... Farklılıkların zenginlik getirdiği bir ülkeyiz. Yüzyıllardır beraber yaşıyoruz. Toleransın had safhada olduğu bir ülkeyiz biz. Şu anda canlarımızı yolcu ediyoruz. Bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Hakikaten çok üzgünüm. Yaşama hakkının terörle sınanmadığı bir ülke olmalıyız. Herkes ışık ve güneşle uyanmak istiyor. Bunu yapanları lanetliyorum. Yardım edenleri lanetliyorum. Terörü lanetliyorum. Gencecik o canların niye gittiğini, neden bunların yapıldığını herkes sorguluyor zaten. Hepimizin birlik olacağı ve bunlara karşı geleceği bir ülke istiyorum. Tüm ülkeye Allah akıl versin. Tüm ailelere sabır diliyorum.... Kolay değil tabii. Babanız sizinle gurur duymak için maçınıza geliyor, sonrası olanlar malum. Umut'un nasıl bir travma geçirdiğini anlayabiliyorum. Kolay bir şey değil. Allah sabır versin. " 

YORUMLAR 1
  • vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahceye yapılan saldırı sonrası bir gecmis olsun bile demeyen fatih terim seni bir fenerbahceli olarak ve türk vatandası olarak hiç affetmeyecegim....bırak bu ikili oyunları... bulundugun konuma hiçbir zaman yakışmıyorsun...
    Cevapla