Fernandao ve Donk Milli takıma mı?

A Milli Futbol Takımı'nda oynamak isteyen Fernandao ve Ryan Donk'a Başkan Yıldırım Demirören'den cevap var.

Fernandao ve Donk Milli takıma mı?
Fernandao ve Donk Milli takıma mı?
GİRİŞ 15.01.2016 22:51 GÜNCELLEME 15.01.2016 22:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı'nda oynamak isteyen Fernandao ve Ryan Donk'a Başkan Yıldırım Demirören'den cevap geldi.

NTV Spor ekranlarında devşirme oyuncuya karşı olmadığını söyleyen Demirören, kararın Futbol Direktörü Fatih Terim'de olduğunu kaydetti.

Demirören açıklamasında, "Şu anda devşirmesiz oynayan tek milli takım biziz neredeyse. Bunun bir zararı olduğunu sanmıyorum. Fernandao ve Donk hep gelmek istediklerini söylüyorlar. Belli kuralları var. Onları karşılayınca buyursun gelsinler başımızın üzerinde yerleri var. Aurelio yıllarca oynadı milli takımda. Ben devşirmeye karşı değilim. Kısa vadede katkı sağlar ama uzun vadede zaten altyapıya önem vereceğiz. Kısa vadeli bakarsak turnuvalarda kalıcı olmalıyız. Bunun için devşirmeleri kullanabiliriz" dedi.

YORUMLAR 7
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'ya gidemeseydik bu topçular acaba milli takımımızda oynamak isterler miydi? tabi ki hayır. o formayı bunlardan evvel hak eden ve bu şampiyonaya gitmeyi başaran onlarca vatan evladı var. çok başarılı iseler gitsinler kendi ülkelerinin milli takımında oynasınlar.
    Cevapla
  • donk iyidir 8 yıl önce Şikayet Et
    bize lazım kendi talebiyse alınmalıdır. ancak fernandao dan emin değilim ihtiyaç noktasında
    Cevapla
  • Sereflikoçhisar.06 8 yıl önce Şikayet Et
    kesinikle olmaz. bu bayragi anca turk kani olarak bunu gurur icin tasir digerleri para icin kusura bakma baskan. En onemlisi kazanmak degil gururla mucadele ederek futbol istiyoruz
    Cevapla
  • esdre 8 yıl önce Şikayet Et
    yurekten oynayamazlar bence zoru gorunce birakirlar
    Cevapla
  • vatandas 8 yıl önce Şikayet Et
    milli takimimiz 2002 deki gibi olmalidir yani turk bayragi adina icinde milli gurur olmasi lazm gercek vatan sevdasi para icin degil seref turk bayragi icin sahaYa cikacak herseyini verecek futbolculaea ihtiyac var donk fernandao kendi ceplerini dusunuyor kendilerini dusunuyor yanlis olur milli takima almak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle