Fatih Terim'den Volkan yorumu

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, yarın oynanacak Hollanda maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 05.09.2015 19:23 GÜNCELLEME 05.09.2015 20:00
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

"Volkan Demirel benim evladım ve ülkemize hizmet etmiştir. Hollanda maçından 24 saat önce sizin soracağınız sorunun ve benim vereceğim cevabın kimseye bir faydası yok. Söyleyeceğim her şey spekülasyona yol açar. Milli Takım'da 3 kaleci daha var, onları da düşünelim. Volkan Demirel'in bu 3 kaleciye destek vermesi gerekir."

Hollandalı gazetecinin 'Türk futbolundaki sorun nedir?' sorusuna cevap veren Terim, "Bizim sorunlarımız size göre biraz değişik. Bizim sıkıntımız hiçbir zaman skorlar olmadı. Hollanda skor eleştirisi yapabilir. Bizim daha öte sorunlarımız var. Bunu herkesin bilmesini isterim. İstatistiğe bakıldığı zaman herşey orada yazıyor. Esas önemli olan Türk futbolunun istenen yere gelmesidir. Bu durum bir turnuvaya katılmaktan daha önemlidir. Ben bu görev için 7 yıllığına imza attığımda, bir şampiyonaya götürmek ya da götürmemek için gelmedim.

Van Persie ve Sneijder ile ilgili soruları da cevaplayan Terim, "Sneijder ve van Persie dünyanın tanıdığı oyuncular. İki büyük Türk kulübünün oyuncusu olmaları sempatikliğe yönlendiriyor. Sneijder, beraber çalıştığım bir oyuncum. Futbolculuğu hakkında konuşmaya gerek yok." dedi.

Letonya maçındaki hakem eleştirisi hatırlatılan Terim, "Ben hakemle ilgili konuyu canım yandığı için değil, hepimizin canı yandığı için söyledim. Ama görüyoruz ki canı yanmayanlar var. Onların da canı biz kazanınca yanıyor.

YORUMLAR 8
  • karaDAYI 8 yıl önce Şikayet Et
    Volkan babacan ne yapsın hollanda macinda adamı izlemedinizmi adam nasıl goller kurtardı gecen sene en az gol yiyen kalecilerden biriydi muslerada volkanda demirelde hatali goller yiyor onlardami kötü kaleci
    Cevapla
  • al git 8 yıl önce Şikayet Et
    volkanı da al git
    Cevapla
  • paris 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu kim ya taniyan varmi ben tanimiyom bunu
    Cevapla
  • .... 8 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim bu ülkede futbolun katili sensin. sen bu ülkeye sistemsizliği aşıladın. futbolcuları hadi koçlarım diye pohpohlayarak diye motive ettin. sistem gerek sistem
    Cevapla
  • Tamer Değirmenci 8 yıl önce Şikayet Et
    Volkan Demirel Kazakistan maçı sonrası milli takım için bitmiştir.Malesef Fatih Terimide gözümüzde çok düşürmüştür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle