Gökhan Töre de konuştu! Silah çekti mi?

Türkiye, 15 Ekim 2013'te Hollanda maçı sonrası Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak arasında geçen olayı tartışmaya devam ediyor.

Gökhan Töre de konuştu! Silah çekti mi?
Gökhan Töre de konuştu! Silah çekti mi?
GİRİŞ 27.03.2015 09:50 GÜNCELLEME 27.03.2015 10:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ve Terim, cumartesi günü oynanacak Hollanda maçı öncesi açıkladığı kadroya Gökhan ile birlikte Hakan ve Ömer’i de çağırırken, Ömer Toprak’ın, “Gökhan olduğu sürece ben milli formayı giymem” diyerek takıma katılmaması olayı bir kez daha gündeme oturttu.

1 yılı aşkın süredir Hakan Çalhanoğlu, babası ve Ömer Toprak otelde yaşanan kavgayı değişik platformlarda anlattı...

Peki ama Gökhan Töre’ye göre olay nasıl yaşanmıştı? Beşiktaşlı futbolcu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e nasıl bir açıklama yapmıştı da, Milli Takım’daki yerini korumuştu?

"BENİ ISRARLA BARA ÇAĞIRDILAR"

İşte Gökhan Töre’nin Fatih Terim’e anlattıkları:

- Hollanda maçını kaybetmiştik. Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak Ortaköy’de Reina Bar’a gitmişler. Moralim bozuktu. Eve gitmiştim. Hakan ve Ömer telefon ederek beni de yanlarında görmek istediklerini, barda locada olduklarını belirttiler. Yorgun olduğumu söyledim ama ısrar ettiler.

- Türkiye ve Almanya’dan iki arkadaşım da yanımdaydı. Israra dayanamadım ve arkadaşlarla beraber Ortaköy’e gittim.

- İçeri girdiğimde şoke oldum. Çünkü Ömer’in yanındaki kişi, önceden problemim olan biriydi. Bu şahıs, kız arkadaşım 15 yaşında iken ona elle tacizde bulunmuştu. O dönem kavga etmiştik. Öyle biriyle aynı masada olmak istemedim.


"UYARDIM AMA ÖMER UMURSAMADI"

Masada Ömer’e mesaj attım. ‘Bu adamın ne işi var burada’ diye. Bana Almanya’dan, misafiri olduğunu söyledi. Onunla aynı yerde olamayacağımı ilettim ama misafiri diye üstelemedim.

- Tüm masanın hesabını istedim. Kız arkadaşımı taciz eden şahıs garsona müdahale ederek, “Benim hesabımı kimse ödeyemez” dedi. Ben de onun hesabını ayırdım.

- Olay arkadaşlarımı da gerdi. Ömer’e neden bu ortamı oluşturduğunu, bu şahsın bir zamanlar kız arkadaşıma elle tacizde bulunduğunu söyledim. Kendince bir şeyler söyledi. Umursamadı. Sinirlendim ama barda olay çıkarmamak için kendimi tuttum.


"GELİN AŞAĞIYA DEDİM, GELMEDİLER"

Hakan ve Ömer Milli Takım’ın kamp yaptığı otele gittiler. Ben eve gittim. Evdeyken Ömer’le mesajlaştım. Yine umursamazdı. Sinirlendim, otellerine gittim.

- Odalarına telefon açtım, lobiye davet ederek konuşacağımı söyledim. ‘Hayır’ dediler. Ben de yedek anahtarı alarak odalarına çıktım.

- Hakan ve Ömer’e kenara çekilmesini söyledim. Tacizci ile konuşmaya başladım. Hakan ve Ömer korkmuşlardı. Kenara çekildiler. O şahısla tartıştık. Hatta itişme kakışma oldu. Bizi ayırdılar.

- Kimsenin ağzına silah dayamadım, kimseye silah göstermedim. Yanımdaki arkadaşımda silah olduğu söyleniyor. Bunu bilmiyorum. Bildiğim şey, ben silah taşımam.


"ASIL SORUN GÖKHAN'IN ARKADAŞIYDI"

Hakan Çalhanoğlu geçtiğimiz yıl olayı Alman ZDF kanalına anlatırken, otelde büyük kavga çıktığını söylemişti. Hakan şöyle konuşmuştu:

“Olay, Ömer’in arkadaşı ile Gökhan Töre’nin eski kız arkadaşı arasında bir mesele. Gökhan, Ömer’in arkadaşının bizimle olduğunu öğrenmiş. Yanında bir adamla odaya geldi. Kapıyı açmadık. Aşağıdan odanın anahtar kartını almış. Sonunda kapıyı açtım. Gökhan ve arkadaşı içeri girdi ve adam ceketinin cebinden tabancayı çıkardı. Ömer’in üzerine yürüdü ve ‘Yat oraya yoksa seni vururum’ dedi. Gökhan ile Ömer’in arkadaşı yumruklaştılar ama silahlı adam bir şey yapmadı.”

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 7
  • gs44 10 yıl önce Şikayet Et
    Meslenizi dışarda bırakın millitakıma taşımanın ne anlamı var neden milli takımı kendi meselnizle kötü duruma düşürüyorsunuz mili formayı hakkıyla taşıyamayacaksanız bırakın sizden başka futbolcu mu yok milli takıma emre gökhan gibi problemli adamların ne iş var onalrı ceblerinde çıkaracak onnca adam var gs li yasin gibi mehmet ekici gibi orta alan futbolcuları varken niye emreye gökhana tenzzül edilip çağrılrıyor
    Cevapla
  • Harun 10 yıl önce Şikayet Et
    Oyu önemsiz öğretmen, sizlerde küfür ağzından eksik olmayan adamları alkışlıyorsunuz. Bu sizin karakterinize uyuyor sanırım.
    Cevapla
  • mert 10 yıl önce Şikayet Et
    adamların odasını basıyorsun ve onlarda korkuyor kenara çekiliyor ee neden korktular elinde silah olduğu için ömer haklı ben olsam bende oynamam sonrada türk futbolundan başarı bekle çok bekleriz gökan ginbiler oldukca başarı uzak
    Cevapla
  • Oyu Önemsiz ÖĞRETMEN 10 yıl önce Şikayet Et
    Aha bunları alkışlıyor bu millet!!
    Cevapla
  • Bin Malik 10 yıl önce Şikayet Et
    araniza bi fitne sokmuslar ugrasip duruyorsunuz. elin oglu kazanirken siz kaybediorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle