Acun Ilıcalı'nın Ronaldinho'ya ödediği ücret belli oldu!

Bir çok kişiye futbolu sevdiren dünyaca ünlü yıldız Ronaldinho, geçtiğimiz günlerde Survivor All Star'a konuk olmuştu. Brezilyalı yıldızın Acun Ilıcalı'ya maliyeti belli oldu.

Acun Ilıcalı'nın Ronaldinho'ya ödediği ücret belli oldu!
Acun Ilıcalı'nın Ronaldinho'ya ödediği ücret belli oldu!
GİRİŞ 29.02.2024 04:23 GÜNCELLEME 29.02.2024 04:23
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor 2024'e Brezilyalı yıldız Ronaldinho'yu getirmiş ve büyük yankı uyandırmıştı.

Acun Ilıcalı'nın bir bölüm Survivor'da konuk ettiği ve ayak tenisi oynadığı Ronaldinho'nun kendisine maliyeti de belli oldu.

DÜNYA FUTBOLUNA DAMGA VURDU!

Ronaldinho, All Star'daki ayak tenisi ve futbol maçında sergilediği performanslarla büyük seyir zevki sundu. Eski futbolcunun rövaşatası ise Survivor izleyicisini; Paris Saint Germain, Barcelona ve Milan döneminde futbolseverlere yaşattığı o muazzam zamanlara götürdü.

ÖDENEN RAKAM BELLİ OLDU

Mediotiempo'nun haberine göre; Acun Ilıcalı, programına konuk ettiği Ronaldinho'ya yaklaşık 150 bin dolar ödeme yaptı.

HULL CITY MAÇINA DAVET ETTİ

Ronaldinho'yu programında ağırlayan Acun Ilıcalı, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Ronaldinho'yu Hull City maçına da davet etmişti.

Acun Ilıcalı, ''Değerli dostum Ronaldinho'nun Survivor'a ziyareti hepimizi çok mutlu etti. Kendisini en yakın zamanda bir Hull City maçında da görmek istiyoruz'' ifadelerini kullanmıştı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Rüstem Erol 1 ay önce Şikayet Et
    Getirdin de ne oldu? Paranın çok olması sokağa saçmanın anlamı yok.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Ronaldinho ya bu yarışmaya katılmak yakışmadı.
    Cevapla
  • ALLAH dostu 1 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i mağfiret eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’e rahmet eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’e yardım eyle, zafer nasîb eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i muhâfaza eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i bir araya getir ve yekvücût eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i ıslah eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’in sıkıntılarını gider!
    Cevapla
  • Yogi 1 ay önce Şikayet Et
    O parayla SMA hastalarına yardım etseydin
    Cevapla
  • Banker Bilo 2 ay önce Şikayet Et
    Para dosttan kazanılır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle