Bilal Başacıkoğlu'ndan A Milli Takım açıklaması

Kayserispor'un Feyenoord'dan transfer ettiği kanat oyuncusu Bilal Başacıloğlu, sarı-kırmızılı ekipteki hedeflerinden bahsetti ve A Milli Futbol Takımı'na tekrar geri dönmek istediğini dile getirdi.

Bilal Başacıkoğlu'ndan A Milli Takım açıklaması
Bilal Başacıkoğlu'ndan A Milli Takım açıklaması
GİRİŞ 13.07.2018 19:56 GÜNCELLEME 13.07.2018 19:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kayserispor'un Feyenoord'dan kadrosuna kattığı gurbetçi futbolcu Bilal Başaçıkoğlu, "Hedefim önce Kayserispor'da sonra milli takımda kalıcı olmak" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da devam ettiren Kayserispor'da yeni transfer Bilal Başaçıkoğlu antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

 

Kayserispor'un geçen sezon iyi performans gösterdiğini ifade eden Bilal Başaçıkoğlu, "Kayserispor, geçen sezon özellikle sezonun ilk yarısında iyi bir performans göstermişti. Ondan sonra bir düşüş yaşadılar. İnşallah bu sezon takım olarak iyi bir performans sergiler ve Avrupa kupalarına kalırız. Takımımız çok iyi" diye konuştu.

"İYİ BİR PERFORMANS GÖSTEREREK MİLLİ TAKIMDA KALICI OLMAK İSTİYORUM"

Göstereceği performansla tekrardan Milli takıma seçilmek istediğini belirten Başaçıkoğlu, "Feyenoord'da ilk 11'de fazla forma şansı bulamıyordum. Ama burada daha fazla forma şansı bulabileceğimi düşünüyorum. Fatih Terim zamanında milli takıma davet edilmiştim ama Lucescu zamanında daha Milli takıma hiç çağrılmadım. İnşallah bu sezon kendisiyle buluşuruz. Bu sezon hedeflerim öncelikle takım olarak sezonu ilk 6'da bitirmek. Sonra hedefim Umut ağabeyim ve diğer golcülerimize gol attırmak. Kayserispor'da iyi bir performans göstererek Milli takımda kalıcı olmak istiyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 4
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolcu cok saglam cok cabuk oyuncu gecebilen bir oyuncu. Tarzi Babel ve Kerim frei tarzi oyuncu. Cok suratli Besiktas biran once kanatlara bu oyuncuyu transfer edip monte etmeli
    Cevapla
  • vatansever38 5 yıl önce Şikayet Et
    maalesef dönemezsin. çünkü sen bir anadolu takımında oynuyorsun.
    Cevapla
  • vatansever38 5 yıl önce Şikayet Et
    gayseriliii kim gitmiş milli takıma kayseri sporda oynarken cevap ver bakalım. milli takımda oynamak için ya 4 büyükler topçusu yada gurbetçi olacaksin . Hangi go
    Cevapla
  • Kayserili 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakası var kayseriden milli takımlara cok oyuncu gitti kücümser gibi kafanıza göre yazıyonuz..
    Cevapla