Sumudica'dan Başakşehir'e gözdağı

Süper Lig’in 30. haftasında Medipol Başakşehirle karşılaşacak olan Kayserispor’da maçın hazırlıkları başlarken, Teknik Direktör Marius Sumudica, "Kolay maç olmayacağını onlara göstereceğiz" dedi. ​

GİRİŞ 16.04.2018 21:03 GÜNCELLEME 16.04.2018 21:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig’de şampiyonluk adaylarından olan Medipol Başakşehir’e konuk olacak olan Kayserispor’da maçın hazırlıkları başladı. Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde kulüp tesislerinde toplanan oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından düz koşuyla antrenmana devam etti. Teknik Direktör Marius Sumudica’nın futbolcularla yakından ilgilendiği görüldü. 

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Sumudica, rakibin şampiyonluğa oynadığını, kendilerinin de hedeflerinin olduğunu belirterek kolay maç olmayacağını söyledi. Sumudica, “İki maç arasındaki zaman gerçekten çok kısa. Cuma günü Başakşehir’e karşı oynayacağız. Oyuncularım için kolay değil. Kazandıkları zaman mutlu oluyorlar. Dünkü maçı kafalarından silip gelecek maça konsantre olmaları gerekiyor. Rakibimiz şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takım. İlk maçta evimizde berabere kalmıştık. Bu yüzden oynayacağımız rakip kesinlikle sahaya kazanmak için çıkacak. Takımımız her maç gibi maça hazırlanıp çıkacak. Kolay bir maç olmadığını bütün Türkiye’ye gösterecek. Rakibimiz şampiyonluk için mücadele ediyor, bizim de bazı hedeflerimiz var. Cuma günü oynayacağız ve kolay maç olmayacağını onlara göstereceğiz” dedi. 

Kayserispor, yarın yapacağı idmanla Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına devam edecek. 

YORUMLAR 2
  • adalet 5 yıl önce Şikayet Et
    insallah ne diyelim bütün dilegimiz puan almaniz en azindan.
    Cevapla
  • Aziz Erciyes 5 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri spor elbette iyi takım eğer 1.sezon olduğu gibi devam etseydi şuan çok rahat ilk 5 te idi..cuma günü başakşehire sürpriz yapacağı kesin..
    Cevapla