Kayserispor'dan Ali Ahamada bombası!

Kayserispor, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Toulouse'un 24 yaşındaki file bekçisi Ali Ahamada’yı renklerine katmak için Kayseri'ye getirdi.

Kayserispor'dan Ali Ahamada bombası!
Kayserispor'dan Ali Ahamada bombası!
GİRİŞ 25.01.2016 11:58 GÜNCELLEME 25.01.2016 11:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

"SIRADA FORVET OYUNCUSU VAR"

Kayserispor Futbol Şubesi sorumlusu Ahmet Yıldız, Fransız file bekçisinin Fransa U-21 milli takım kalesini de koruduğunu belirtirken şöyle dedi:

"Bir süreden beri takip ettiğimiz ve teknik kadromuzunda onay verdiği file bekçisi Ali Ahamada’yı Kayseri’ye getirttik. Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde sağlık muayenesinden geçirilecek. Fransız kaleciyle kontrollerinde bir sorun çıkmadığı takdirde 2 yıllık mukaleve imzalayacağız. Forvet hattı için de Slovenya Ligi'nde oynayan bir Brezilyalı oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor."

KUPAYA DEVAM İÇİN RAKİP İNEGÖLSPOR

Öte yandan Kayserispor, Türkiye Kupası (G) Grubu'nda yarın İnegölspor’la karşılaşacak. Sarı kırmızılı takım, İnegölspor’u mağlup edip ya da berabere kalması halinde grubundan Torku Konyaspor’dan ardından çıkan 2'nci takım olarak Fenerbahçe ile eşleşebilecek. Karşılaşmada, cumartesi günü oynanan Torku Konyaspor maçında kırmızı kart gören Mabiala yer alamayacak.

YORUMLAR 4
  • Gs li 8 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu külüplerine hayranım kesin beleşe almışlardır. Biseswar a iyi bakın. Hayranlıkla izliyorum. Bi takımda forvet olarak yerden Biseswar ve havadan Kweuke gibi oyuncular olursa sıkıntı yaşanmaz diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • qwerhshdhdj 8 yıl önce Şikayet Et
    biseswar iyi oyuncu mu :) futbolu birak hemen :)
    Cevapla
  • antepli 8 yıl önce Şikayet Et
    saygıdeğer kulüp başkanlarının bu yabancı sevdası artık son bulmalı 18 kişilik kadroda 8 yabancı var bence çok yanlış bu şekil yaparak türk futbolunu sizler katlediyorsunuz çok yazık çooook
    Cevapla
  • fssf 8 yıl önce Şikayet Et
    tolunay hoca varken gelinir mi yaa
    Cevapla