Ahmet Berkay'ın babası Ramazan Çoban konuştu!

Kayserispor - Fenerbahçe maçında Kayserispor taraftarının tepki gösterdiği Ahmet Berkay'ın babası Ramazan Çoban o an yaşananları anlattı.

Ahmet Berkay'ın babası Ramazan Çoban konuştu!
Ahmet Berkay'ın babası Ramazan Çoban konuştu!
GİRİŞ 21.10.2015 09:54 GÜNCELLEME 21.10.2015 16:20
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Ahmet Berkay’ın babası Ramazan Çoban’a telefonla ulaştık ve olayın nasıl gerçekleştiğini öğrendik. İşte Ramazan bey’in ağzından o anda yaşananlar:

Fenerbahçe gol attığında Ahmet Berkay sevindi. O sırada iki tane Trabzonspor atkılı kişi tepki gösterdi. Bunun üzerine tribünde başka Fenerbahçeliler de vardı. Onlar da siz de o zaman Trabzonspor formasını çıkarın diye bağırdı. Tüm bunlar olurken Kayserispor amigosu geldi ve bağırmaya başladı. Bunun üzerine olay büyümesin diye oğlumun montunu giydirdim. Ahmet Berkay da bunun üzerine ağlamaya başladı. Volkan diye bağırırsam beni döverler mi dedi. Çünkü Volkan Demirel’e bağırmak ve sevgisini göstermek istiyordu. Bunu yapamadı ve buna da çok üzüldü.

O AMİGO ÖZÜR DİLEDİ!

Pazar günü Kadir Has Stadı’nda oynanan Kayserispor- Fenerbahçe maçında Kayserispor tribününe, Fenerbahçe formasıyla oturan küçük çocuğa bağırıp ağlatan Kayserispor amigosu Recai Kahraman, özür diledi. Amigo Recai, çocuğa değil babasına tepki gösterdiğini ileri sürerek, “Bundan korkup ağlayan küçük çocuktan özür diliyorum” dedi.

Görüntülerin sosyal medyada yer alınca, Kayserispor amigosu Recai Kahraman büyük tepki gördü. Bir çok kişinin kendisine ulaşıp tepkisini dile getirdiği Recai Kahraman, özür açıklamasında şunları söyledi:

“‘Maç oynandığı sırada, Kayserispor tribününde Fenerbahçe formalı birinin olduğu söylendi. Ben de o tarafa gittim, baktım ki Fenerbahçeli küçük bir çocuk babasının kucağında oturuyor. Benim de 12 yaşında oğlum var. Ben o küçük çocuğa niye tepki göstereyim? Ben babasına tepki gösterdim ve Fenerbahçe tribününe geçmesini istedim. Ama küçük çocuk bu olayda korktu ve ağladı. Ben o çocuk ağladığı için özür diliyorum. Bu olayda korkan ve ağlayan çocuk, elbette beni de üzdü ve bu yüzden o çocuktan özür diliyorum. Ancak bu olay yayınlandıktan sonra, birçok kişiden telefon aldım, çok değişik tepkiler oldu. Fakat bu olay çok yanlış anlaşıldı ve farklı yerlere çekildi. Bu yorumları asla kabul etmiyorum. Çocuğun babası çıksın ve orada ben nasıl davranmışım anlatsın.”

YORUMLAR 29
  • Yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya burdan sallayanlar bir kere olsun maça gelmezsiniz istanbulun takımı geldiğinde geliyosun ondada başka takımların formasıyla ve olay çıkarıyor ve rencide ediyorsunuz
    Cevapla
  • gürkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ali aycel yalan söylüyor. Fanatikler karşı tribündeydi. OIayı başlatan 2 tane Trabzonsporlu seyirciydi.
    Cevapla
  • gürkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Maçı ben de izledim. Taraftarlarının çoğunluğu maça Trabzonspor tezahüratı ile başladılar, Trabzonspora tezahürat ile bitirdiler. Bu Kayserisporlu sporculara yapılan yanlışlık diğer taraftan ordaki taraftarlara yapılan saygısızlıktı. Amigoa kendini kurtarmaya çalışıyor, çocuğa yaptığı yanlıştı. Yoktu ama babası dahi Fenerbahçe forması giyse ne olur. Trabzonspor forması giyen insanlar da vardı. Bir başkasının yapması da hoş görülmez ama amigonun yapması çok büyük yanlış. Bu tür olayları önlemede amigolara görev düşüyor. Çocuğu kucağına almalıydı. Şikayet üzerine oraya geldi. Çocuğa tepki gösterdi. Bu arada orada iyi niyetli insanlar olmaza kötü şeyler olabilirdi. Onlara teşekkür ediyorum.
    Cevapla
  • sinan 8 yıl önce Şikayet Et
    3 5 geyik hala bu amigoyu savunuyo ya ona yanarım
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    bu hafta gs formalı bir miniği azizin yanına oturtun,bakalım tahammül edecek mi. fener olunca cazcı basın günlerce konuyu işliyor. aziz gs li minik taraftarı lokantadan attırırken basın tek satırla geçti. spora kin ve nefreti bu ülkeye aziz ve ekibi getirdi ve ondan korkan basın da önayak oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle