Kemal Özdeş'ten sitem! 'Gerginlik oldu...'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Galatasaray'a mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kemal Özdeş'ten sitem! 'Gerginlik oldu...'
Kemal Özdeş'ten sitem! 'Gerginlik oldu...'
GİRİŞ 14.09.2018 23:56 GÜNCELLEME 14.09.2018 23:58
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Mağlubiyetle ilgili konuşan Kemal Özdeş, "Yediğimiz ilk gol ve daha sonrasında bir şeyi kaybetme duygusu bu skora neden oldu. İlk golün hemen arkasından ikinci golü yedik. Kendi oyunumuzu oynama düşüncemizi yitirdik." dedi.

"STRATEJİK GERGİNLİK..."

 

 

Galatasaray'ın karşısında sakinliklerini koruyamadıklarının altını çizen Kemal Özdeş, "Finallerde iyi işler yapabilseydik, ilk yarıda daha farklı bir durum ortaya çıkabilirdi. Golü yediğimiz ana kadar ikinci yarıda işler istediğimiz gibiydi. Devre arasında gerginlik oldu, onların stratejik olarak yaptığı bir şey. Oyuncularıma sakin olmamız gerektiğini söyledim." ifadelerini kullandı.

"YENİDEN BAŞLAYACAĞIZ, DERS ÇIKARACAĞIZ"

Sözlerine devam eden Kemal Özdeş, "Faulde tartışma oldu, bu konsantrasyon kaybına neden oldu. Bunun olmaması gerekiyordu. Takımım kazanmak için oynadık ama ikinci golden sonra her top atak oldu. 4'te 4 de yapan da bu oyuncular. Yeniden başlayacağız, bunu yapabilecek güçteyiz. Buradan ders çıkaracağız. Duyguyu yönetmenin dersini çıkaracağız. Bence bugün Galatasaray bunu çok iyi kullandı. Galatasaray bugün kazanmayı hak etti. Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nde de başarılar diliyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 9
  • Bauaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Zor geçmeye aday veya zor geçen maçlarda Fatih Terim'in müthiş bir taktiği vardır. Her zamanda başarılı olmuştur. Gerginlik veya kavga çıkar. Tehdit et, küfür et, hakeme saldır ve sonuç rakip siner, hakem korkar,maçı GS alır.
    Cevapla
  • Het 5 yıl önce Şikayet Et
    He he
    Cevapla
  • halil 5 yıl önce Şikayet Et
    Var da hakemler için 2 ortada karar vardı ikisindede gs aleyhine kullandılar. Yok 5 i yemiş gitmiştin.
    Cevapla
  • Vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    O zaman oyuncularına profesyonelliği öğret önce. Eğer devre arası tartışmalarla 4 yersen bundan sonra her maçta devre arası tartışma çıkar ve sen küme düşersin. Kız gibi küsüp dağılan topçular ile bu iş olmaz
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Emre akbaba ya sert faulü de gs liler mi yaptı ?
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    ağla
    Cevapla
  • Doğru 5 yıl önce Şikayet Et
    Topmu oynadınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle