Adem: Oynamıyoruz deyip çıkıp gidelim mi?

Kasımpaşalı Adem Büyük, 90+5'te gelen golle mağlup oldukları Gaziantepspor maçının hakemi Tolga Özkalfa'yı topa tuttu.

Adem: Oynamıyoruz deyip çıkıp gidelim mi?
Adem: Oynamıyoruz deyip çıkıp gidelim mi?
GİRİŞ 16.01.2016 16:46 GÜNCELLEME 16.01.2016 16:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İlk devrenin en başarılı takımlarından Kasımpaşa, kendi sahasında Gaziantepspor'a 2-1 mağlup oldu.

Karşılaşma  sonrası Kasımpaşa cephesi hakem Tolga Özkalfa'ya büyük tepki gösterdi. Takımın tecrübeli isimlerinden Adem Büyük, hakemin yanlış kararları sonucu mağlup olduklarını savunarak şunları söyledi:

"Düşünüyoruz, düşünüyoruz biz ne yaptık diye. Bütün kararlar rakip lehine veriliyor. Hakemlere saygı duyuyoruz. Konuşmak istemiyoruz ama rakibin penaltısının öncesinde faul var. Az önce izledim, penaltının dışarıda olduğunu gördüm. Ama hakem içeride görmüş. Biz ilk defa böyle bir şeye maruz kalmıyoruz. Canımız yanıyor. Maç içinde bize karşı tutumu hiç hoş değil. Argo konuşmalar, tünelde bağırmalar çağırmalar... Maç bitmiş, bazı şeylerin üstüne gitmeye gerek yok. Bu hakem bildiğim kadarıyla FIFA kokartlıydı, ama bugün FIFA kokartı yoktu. Demek ki bir şeyler oldu! Ben belki ceza yiyeceğim ama... Çok kötü bir şey söylemek de istemiyorum. İstemiyorlarsa oynamayalım biz bu ligde. Bir şekilde bunun önüne geçilmesini istiyoruz. Bütün kulüpler şikayetçidir. Daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum."

"BİZ DE Mİ SAHADAN ÇIKALIM"

Adem, "Hocamız tepkiyi gösterdi zaten. Verilen kararlardan sonra hocamız ilk yarıyı beklemeden içeriye girdi. Biz de aynı şeyi mi yapalım? Biz de oynamıyoruz deyip çıkıp gidelim mi? Bunu mu istiyorlar çözmüş değiliz. Bir şekilde bunun önüne geçilmesini istiyoruz. Bu malubiyetin bir bahanesi değil ama biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Tabii yenildik, üzgünüz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Arkadaşlarımı da çabalarından dolayı tebrik ediyorum." sözlerini sarf etti.

YORUMLAR 1
  • esdre 8 yıl önce Şikayet Et
    kasimpasa kac mac hakemle kazandi bu seferde boyle olsun :)
    Cevapla