Çalımbay: Oyun üstünlüğü bizdeydi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye karşı hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Çalımbay: Oyun üstünlüğü bizdeydi
Çalımbay: Oyun üstünlüğü bizdeydi
GİRİŞ 14.09.2015 00:22 GÜNCELLEME 14.09.2015 00:22

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Çalımbay, son iki haftada pozisyon vermeden 1-0 kaybettiklerini belirtti.

Bireysel bir hatadan dolayı gol yediklerini anlatan Çalımbay, "Takımımın mücadelesinden oldukça memnunum. Mükemmel mücadele ettik. Oyun üstünlüğü bizdeydi. 10 kişiyken bile golü düşündük. Sıkıntımız ofansif olarak var ve zamana ihtiyacımız var. İyi mücadelemizin karşılığı mağlubiyet olduğu için üzüldüm. Çok şey beklediğimiz arkadaşlardan da istediğimizi alamadık" ifadelerini kullandı.

Lacivert-beyazlı futbolcu Veysel Sarı'yı gördüğü kırmızı kart nedeniyle eleştiren tecrübeli teknik adam, "Bir futbolcunun böyle bir kırmızı kart görmeye hakkı yok. Oyunun üstünlüğünü ele almışken büyük dezavantaj oldu bize. Profesyonel bir oyuncunun böyle bir hata yapmaması gerekiyor. Fenerbahçe bizim 10 kişi kalmamızı değerlendirse 1-0'la kurtulamayabilirdik. Takımımdan memnunum. Hep böyle şansız olmayız" değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie'nin sağ kanatta çok fazla kendilerine alan bıraktığını ve neden Tunay Torun'u oynatmadığıyla ilgili soruya Çalımbay, "Şansı biz vermeyeceğiz Tunay kendisi alacak. De Valle o kanatta istediği pozisyonları buldu ama kullanamadı. Sol bekimiz de orayı iyi kullandı. Son vuruşlarda paslarda başarısızdık" cevabını vererek sözlerini tamamladı.