Kasımpaşa'dan flaş Şota açıklaması!

Ayrılacağı iddiaları gündemden düşmeyen Kasımpaşa Teknik Direktörleri Şota Arveladze için sürpriz bir açıklama geldi.

Kasımpaşa'dan flaş Şota açıklaması!
Kasımpaşa'dan flaş Şota açıklaması!
GİRİŞ 09.02.2015 16:24 GÜNCELLEME 09.02.2015 16:24

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor  Toto Süper Lig'de kötü sonuçlar ve farklı yenilgiler almalarına rağmen teknik  direktörleri Şota Arveladze'ye güvendiklerini söyledi.
 
Hasan Hilmi Öksüz yaptığı açıklamada, ligde dün Mersin  İdmanyurdu'na 6-2 kaybettikleri maç hakkında fazla söylenecek bir şeyin  olmadığını aktararak, "Bu maça bir şey söylemek zor. Bir hayli üzüldük. Bu takım  bu sonuçları hak edecek bir ekip değil ama aslan düştüğü yerden kalkacaktır.  Takım zaman zaman böyle psikolojik sorunlar yaşayabiliyor. Futbolda böyle şeyler  var" dedi.
 
Arveladze'nin sonuna kadar yanında olduklarını dile getiren Öksüz,  "Hocamız hakkında bir sıkıntı yok. Şota Arveladze'yle uzun yıllar yolumuza devam  edeceğiz. Bu kötü sonuçlar hocayla alakalı değil. Kasımpaşa, bu kaliteli ekiple  bunu hak etmiyor. Futbolda bunlar var. Kendimizi toparlayıp önümüzdeki maça bakacağız. Bu hafta arkadaşlarımızdan Kardemir Karabükspor karşısında telafi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.