Ünal Karaman'dan iddialı F.Bahçe açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak Kardemir Karabükspor'da, teknik direktör Ünal Karaman basına açıklamalarda bulundu.

Ünal Karaman'dan iddialı F.Bahçe açıklaması!
Ünal Karaman'dan iddialı F.Bahçe açıklaması!
GİRİŞ 08.05.2018 15:58 GÜNCELLEME 08.05.2018 15:58
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'den düşen ilk takım olan ve son 12 maçını kaybeden Kardemir Karabükspor, pazartesi günü sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. 

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Fenerbahçe maçına teslim olmuş olarak çıkmayacaklarını belirterek, "Biz var olan gücümüzle sahaya çıkacağız ama futbol her türlü şeye gebedir. Olmaz diye bir şey yok" dedi.

Antrenman öncesi açıklama yapan Karaman, Fenerbahçe maçı öncesi özellikle orta sahada zorluklar yaşadıklarını belirterek, "Bu bölgede 2 kart cezalısı oyuncumuzun olması yine Skulason'un ülkesine dönmesi orta sahada bizi sıkıntıya sokacak ama var olan arkadaşlarımızla en iyi şekilde hazırlanıp en iyi kadroyla çıkmaya çalışacağız. İnşallah iyi bir oyunla takımımız ve şehrimizi temsil ederiz" diye konuştu.

"Rakibimizin zirve hesapları bizi ilgilendirmiyor"

Galatasaraylı yönetici ve taraftarlarının gözünün bu maçta olmasının kendilerini bir sıkıntıya sokup sokmayacağının sorulması üzerine Karaman, "Bizi sıkıntıya sokacak bir durum yok. Biz zaten bunun bilincindeyiz. Biz maç ayırt etmiyoruz. Tabii ki her rakip kendi adına bir hedefe ulaşma içerisinde Karabükspor maçını bekliyor. Hemen hemen her maçtan sonrada zorlandıklarını ifade ediyorlar ama bir şekilde alacağı sonucu alıp gidiyor. Rakibimizin zirve hesapları bizi ilgilendirmiyor. Bizim kendi adımıza hesaplarımız var. Var olan yetenekleriyle kimlerle devam edebilirimizin hesapları var. Kulübümüzün içinde bulunduğu durumdan nasıl bir kendimize ders çıkarabilirizin sorunları var. Biz kendi sorunlarımızla ilgilenirken onların sorunlarına açıkçası çok fazla ilgi duyamayacağız. İyi bir hazırlık yapıp, iyi mücadele etme adına maça çıkacağız'' diyerek yanıtladı.

YORUMLAR 16
  • cecen1907 5 yıl önce Şikayet Et
    1 senol gunes 2 unal bu kuyruk Acisi cok aciymis Halen yarasi var..
    Cevapla
  • Siverekli 5 yıl önce Şikayet Et
    Vay be tüm kuşlar toplanmış karamanın biz işimize bakarız demecini tartışıp yine çamur atıyor. Beyleeer, siz önce aygutunuzun hergün sağa sola attığı iftiralardan rahatsız olun diyecem ama, haksızlık ta etmek istemiyorum. Eee her kesi kendi gibi sanınca insan, böyle komik durumlar kaçınılmaz oluyor...
    Cevapla
  • viyana 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepiniz fenerdüşmanisiniz ünal bir sen eksikdin.
    Cevapla
  • adam 5 yıl önce Şikayet Et
    sanane gardaş senin sevgin yeter fenere kim neyi sever nefret eder ona da karışın
    Cevapla
  • Enteresan 5 yıl önce Şikayet Et
    Son haftalara ve öndeki akhisar karabük maçlarına bakınca fenevin rakipleri hiçbir maça tam kadro çıkamamışlar, enteresaaan...
    Cevapla
  • he he 5 yıl önce Şikayet Et
    yurrrrru kim tutar seni
    Cevapla
  • Kuzu 5 yıl önce Şikayet Et
    Kazanabilirsin dostum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle