Kulübü açıkladı! G.Saray'dan teklif var mı?

Karabükspor'un futbol şube sorumlusu Galatasaray'la adı anılan Latovlevici'nin durumuna açıklık getirdi.

Kulübü açıkladı! G.Saray'dan teklif var mı?
Kulübü açıkladı! G.Saray'dan teklif var mı?
GİRİŞ 09.03.2017 16:50 GÜNCELLEME 09.03.2017 16:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, Galatasaray'ın, oyuncuları Iasmin Latovlevici'yi transfer etmek istediği iddialarına ilişkin, "Latovlevici, gelecek sezon da sözleşmesi olan bir oyuncumuz." dedi.

Gül, Galatasaray'ı çalıştıran eski teknik direktörleri Igor Tudor'un, futbolcuları Latovlevici'yi sarı-kırmızılı ekibe transfer etmek istediği iddialarına ilişkin, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Latovlevici'nin başarılı bir oyuncu olduğunu belirten Gül, "Latovlevici'nin transferi için bir talep ve bilgi yok. Latovlevici, gelecek sezon da sözleşmesi olan bir oyuncumuz. Futbolcularımızla ilgili transfer söylentileri var. Şu an için biz bunları düşünmüyoruz. İşimize bakıyoruz. Maçlarımıza konsantre olmuş durumdayız. Öncelikle bize gerekli puanları toplamak istiyoruz. Sezon sonu geldiğinde o günün şartlarında görüşülür, bakılır ve onu o zaman düşünmek gerekir." diye konuştu.

30 yaşındaki Rumen sol bek Latovlevici, Karabükspor'da bu sezon Igor Tudor yönetiminde sol kanatta oynadığı oyunla dikkatleri çekmişti.

YORUMLAR 4
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Sag bek olsa sabri bunuda yer diyecektim adam sol bek. XD
    Cevapla
  • ihsan kemal 7 yıl önce Şikayet Et
    istifa et baskan
    Cevapla
  • amca 7 yıl önce Şikayet Et
    karabükteki iki maçlık performansla transfer yapılmaz. hele hele 30 yaşındaki adam hiç alınmaz. biz 25 yaşındaki carole yi beğenmiyoruz gidecez 30 yaşında rumen alacaz akıl karı mıdır ki bu.
    Cevapla
  • Belcika Cenk 7 yıl önce Şikayet Et
    Dalga mi geciyorsunuz, 30 yasinda curumusu napacaksiniz, gidin adam akilli oyuncularla ugrasin, hasta etmeyin bizi
    Cevapla