'Umarım derbinin acısı bizden çıkmaz'

Karabükspor, Beşiktaş - Fenerbahçe maçında yaşananların kendilerini etkilememesini umuyor.

'Umarım derbinin acısı bizden çıkmaz'
'Umarım derbinin acısı bizden çıkmaz'
GİRİŞ 06.02.2017 19:06 GÜNCELLEME 06.02.2017 19:06
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında 10 Şubat Cuma günü Beşiktaş'ı konuk edecek Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Artık puanlar toplamamız gerekiyor. Bu bakımdan Beşiktaş maçından 3 puan bekliyoruz." dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçları nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da gerçekleştirdikleri kampla çok iyi değerlendirdiklerini söyledi.

Süper Lig'in 20. haftasındaki rakipleri Beşiktaş'ın, kupada Fenerbahçe ile yaptığı derbiyi takım olarak izlediklerini belirten Tankut, "Derbi, sinir harbi içerisinde geçti, kontrol elden kaçtı. İnşallah bizimle oynanacak maçta onun acısı çıkartılmaya çalışılmaz. Artık puanlar toplamamız gerekiyor. Bu bakımdan Beşiktaş maçından 3 puan bekliyoruz." diye konuştu.

Sakatlığı bulunan kaleci Oleksandr Rybka'nın yarın takımla çalışmalara başlayacağını açıklayan Hikmet Ferudun Tankut, ülkesinin milli takımıyla Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Abdou Razack Traore ile ilgili, "Traore'nin Beşiktaş maçına yetişip yetişmeyeceği konusunda endişemiz var." ifadesini kullandı.

YORUMLAR 9
  • ibrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    emin olabilirsin başkan en az bi penaltı bir kırmızınız var. sezonun başından beri zaten aynı değilmi. bjk bi maça takılı kaldı ama aldığı maçların en az 6 tanesini hakemle aldı. buna değinen bitane bjk lı çıkmaz. sonra vır vır vır.
    Cevapla
  • 57.Alay 7 yıl önce Şikayet Et
    Haydi bastır Karabük.
    Cevapla
  • algicilar 7 yıl önce Şikayet Et
    sende algi operasyonu yapma...aziz yildirimin ogrencileri. yenilirseler mazeretleri hazir...ulan Besiktas size karsi hakemlere guveniyorsa zaten sampiyon olmasin..
    Cevapla
  • fenerli 7 yıl önce Şikayet Et
    hiç şansınız yok
    Cevapla
  • sandor 7 yıl önce Şikayet Et
    Amaç o zaten hakem en doğru kararı verdi.Kafa atma serbest mi ? Sonra buz gibi golü yedi, orta sahadan çıkan topa ofsayt verdi,Cenk ,Oğuzhan,Marceloya kartları vermedi.Lens'inbodozlama düşürülmesine penaltı verilmedi. Millet medyanın algı yöntemini de gayet iyi görüyor.Amaç lig maçına istedikleri hakemi atamak..
    Cevapla
  • hafiz 7 yıl önce Şikayet Et
    çirkeflik fenerbahçenin geninde var galiba. Çünkü seyirciside Aynı
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    evet ofsayttan golü verdi en az 3 kere kırmızı görmesi gereken v.persie ye kırmızı veremedi şener i 2. saridan atamadi alperi atamadi atilan golde önce avantaj çalmasına ragmen avantaj kaybolunca oyunu durduramadı bjk nin tek kale oynadığı maçı ne yapıp edip fenere verdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle