Holmen'den transfer iddialarına cevap!

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta Samuel Holmen, Belediye adına attığı 2 golle haftaya damgasını vuran isimlerden biri oldu. Adı birçok kulüp ile anılan İsveçli oyuncu transfer iddialarına yanıt verdi.

GİRİŞ 26.02.2013 08:46 GÜNCELLEME 26.02.2013 08:49

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta Samuel Holmen, Belediye adına attığı 2 golle haftaya damgasını vuran isimlerden biri oldu. Holmen, takımının durumu, kendi performansı ve transfer teklifleriyle ilgili NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

Holmen'den transfer iddialarına yanıt!

Samuel Holmen, 2010 - 2011 sezonundan bu yana İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da istikrarla top koşturuyor. Orta saha oyuncusu olmasına rağmen bu sezon attığı 8 golle dikkat çeken İsveçli oyuncu, başta Beşiktaş olmak üzere birçok takımın transfer listesine adını şimdiden yazdırdı.

28 yaşındaki İsveçli oyuncu, yaşadıkları şanssızlıklardan yakınırkan Bu sezon bizim için iyi geçmiyor, iniş çıkışlarımız çok oldu, hoca değiştirdik, bir sürü zorluk yaşadık ama işler yoluna giriyor gibi, umarım yeni bir problemle karşılaşmayız. Bu sene lig zorlu geçiyor, eğer birkaç maç kazanırsak üst sıralara yükseliriz, Bülent Hoca'nın da gelmesiyle oyunumuz gelişiyor ve inanıyorum ki istediğimiz sonuçları da yakın zamanda alacağız diye konuştu.

Kendi performansını da değerlendiren Samuel Holmen, "Ben de sezon başı kötü oynuyordum ama ligin ikinci yarısında takım iyi oynamaya başladığından beri ben de iyi oynuyorum. Bülent Hoca da bana daha ofansif bir rol biçti ben de bunu benimsedim ve daha özgüvenle oynamaya başladım" dedi.

İsveçli oyuncu, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili "Beşiktaş'ın benimle ilgilendiğini duydum, benim için onur verici bir şey, büyük bir takım iyi bir taraftara sahipler ama şuan resmi bir şey yok sadece dedikodu. Sene sonu sözleşmem bitiyor ve bir çok takım benimle ilgileniyor, Türkiye dışından da takımlar var. Gazetelerde, benim Beşiktaş ile ön protokol imzaladığım yazıyor ama bu kesinlikle doğru değil şuan tek söyleyebileceğim şey resmi teklif almadığımdır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL