Emre'den itiraf! 'Bu seviye ligimizin üstünde'

UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu ilk maçında Premier Lig ekiplerinden Burnley'i konuk edecek olan Medipol Başakşehir'de Emre Belözoğlu basına açıklamalarda bulundu.

Emre'den itiraf! 'Bu seviye ligimizin üstünde'
Emre'den itiraf! 'Bu seviye ligimizin üstünde'
GİRİŞ 08.08.2018 21:30 GÜNCELLEME 08.08.2018 21:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rakiplerini kuvvetinin bilincinde olduklarını ifade eden Emre Belözoğlu, "Hepimiz adına hayırlı bir sezon olur. Bütün takımlara başarılar diliyorum. İlk resmi müsabakamız öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Yaklaşık 35 gündür çalışıyoruz. Rakibimizi iyi analiz ettik. Son 1 haftadır hocalarımız rakibimiz hakkında gerekli bilgileri verdi. Hedefimiz gruplara kalmak. Bu sezon statü zor ama elimizden geleni yapacağız. Rakibimizin kuvvetinin bilincinde sahaya çıkacağız, ülkemizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

"İKİ TARAF İÇİN DE ZOR BİR MAÇ OLACAK"

 

 

İki takım içinde zor bir karşılaşma olacağını söyleyen tecrübeli oyuncu, "Bu seviye, kendi ligimizin üstünde. İngiltere'de 3 sezon oynadım. Tempolu bir lig. Oyuncular, bizim ligdekilere göre daha fit ve maça kendilerini iyi hazırlanıyor. Bizim takımda da bu seviyelerde oynamış çok sayıda futbolcu var. Takım ve oyuncu bazında kendimizi iyi hazırladık. Bu seviyeye hazır bir şekilde geldik. İki taraf için de zor bir maç olacak. Sahada herkes gibi elimden gelen her şeyi yapacağım. Takım arkadaşlarımı motive etme konusunda kendimi kaptırdığım dönemler oluyor ama arkadaşlarım da yıllarca bu seviyede oynamış ve bunun bilincindeler" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • aalan 5 yıl önce Şikayet Et
    senkonuşma lan fwtöcü
    Cevapla
  • Gurbetci 68 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen konuş lan Holigan Emre Adam gibi Adam
    Cevapla