Arda Turan'a şok sözler! 'Takımı bozdu...'

Erman Toroğlu, sarı lacivertliler karşısında ilk 11'de zorlu karşılaşmaya başlayan Arda Turan'ın takımı bozduğunu söyledi.

GİRİŞ 12.02.2018 10:11 GÜNCELLEME 12.02.2018 10:44
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe karşısında sahadan silinen lider Başakşehir'i eleştiren Erman Toroğlu, sarı lacivertliler karşısında ilk 11'de zorlu karşılaşmaya başlayan Arda Turan'ın takımı bozduğunu söyledi. İşte Erman Toroğlu'nun çok konuşulacak o açıklamaları...

Biz büyük takımız diyorlar ya. Siz ne zaman büyük olursunuz. En az rakip kadar koşarsan senin kaliten belli olur. Real Madrid ve Barcelona gibi oynadığını sanıyor Başakşehir. En büyük hatayı da burada yapıyorlar. Öyle görüyorlar kendilerini.

"Arda Turan bu takımı bozdu"

Sen Barcelona'dan adam alırsan ve o adam o topla oynar. Barcelona'dan adam alırken nasıl bir adam aldım diye bakacaksın önce. Arda Turan bu takımı bozdu. Çok açık net söylüyorum. Takımı yavaşlatıyor. Başakşehir öyle oynayan bir takım değil ki, hızlı pas yapan bir takımdı.

Fenerbahçe doğru oynuyor. Fenerbahçe ukalalık yapmıyor, ayakları yere basıyor. Fenerbahçe muazzam top oynamıyor ama gereğini yapıyor. Ukalalık yapmıyorlar.

 

Bu Başakşehir böyle oynarsa bir halt olmaz. Başakşehir oynar da Fenerbahçe aradan çıkar gol atar. Öyle bir maç değil. Başakşehir futbol oynadığını zannediyor ama kendilerini tatmin ediyorlar. Başakşehir şu anda takım değil. İlk defa böyle görüyorum bunları. Başakşehir'in böyle oynayacağını tahmin etmiyordum. Ben Bşakşehir'i çok tuhaf gördüm. Bunlar bazı şeylerin önlemini almazlarsa. Ben onu koklarım. Kötü oynadığını da gördüm ben onların ama bu maçta tuhaflık var. Bunlar fazla havaya girmişler. Başakşehir bu futbolla şampiyon olamaz.

Fenerbahçe bugün Başakşehir ile oynarken herkes Fenerbahçe'yi tuttu. Trabzonlusu, Galatasaraylısı... Ben Başakşehir ligi götürür diyordum ama aynı şeyi söyleyemiyorum artık. Kaybettiler diye demiyorum ama takım görüntüsünde değillerdi. Abdullah Avcı havaya girmiş. Kötü oynayabilirsin. Her takımın kötü zamanları olur. Ancak bugün kötü oyundan çok bağlantı kopukluğu vardı.

YORUMLAR 12
  • mahir 6 yıl önce Şikayet Et
    sanki iyi oynasalar ne olacak ki . bilerek her kupada elenip duracaklar . temennim avrupaya gidemeyecek yerde ligi bitirirler. (sozlerim basaksehire dusmanlıgım degil,gün geçtikce Türk futbolu ölüyor,avrupa da puan kazanma amaci olan takımların gitmesi )
    Cevapla
  • Efe 6 yıl önce Şikayet Et
    Erman hoca doğru söylüyor. Arda Selçuk İnan. Al ver topçusu. Ancak Araplarda oynarlar.
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    emre bir takımı bozmuyorsa başka kimse bozamaz. boş yapma erman efendi. yenilginin tek sebebi arda mı? sağa sola küfredip kart gören emre niye yok? fenere karşı tüm takım berbattı ayrıca.
    Cevapla
  • Battalgazi 6 yıl önce Şikayet Et
    Ardayı medya şişirdi şişirdi en sonundada patladı olay bu kadar basit.
    Cevapla
  • Gurbetci68 6 yıl önce Şikayet Et
    Erman toroğlu sen tam bir holigasin yeter Artik senin ağzindan cikan küfürler sen kimsin Ardalar bizim evladimiz kolay yetişmiyor Ardanin bir Ailesi var hic düşündünmü sizin gibi küfürbazlar yok edeceksin ikinciside Ahmet cakar sizlerden yorumcu olmaz holiganlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle