Süper Lig'de dengeleri değiştirecek transfer!

Lider Başakşehir'den şampiyonluk hamlesi. İstanbul ekibi, Antalyaspor'la bağlarını koparmaya hazırlanan Samir Nasri'ye kanca taktı.

Süper Lig'de dengeleri değiştirecek transfer!
Süper Lig'de dengeleri değiştirecek transfer!
GİRİŞ 29.12.2017 10:24 GÜNCELLEME 29.12.2017 10:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Abdullah Avcı yönetiminde üst üste iki sezon ilk yarıyı lider bitiren Başakşehir gücüne güç katmak için transfer çalışmalarına hız verdi.

Kadrosunu dünyaca ünlü yıldızlarla dolduran Turuncu-Lacivertliler'in devre arası için Samir Nasri'yi gündemine aldığı iddia edildi. 10 numara pozisyonuna takıma seviye atlatacak bir oyuncu kazandırmayı hedefleyen İstanbul ekibinin Antalyaspor'dan ayrılmaya hazırlanan Fransız yıldızın menajeriyle temasa geçtiği öne sürüldü.

Eşyalarını toplayarak ülkesine giden Nasri'nin de kariyerine Süper Lig'de devam etmeye ve Başakşehir'den gelen öneriye çok sıcak baktığı gelen haberler arasında yer alıyor.

YILDIZLARA TEKLİF YAĞIYOR

Öte yandan Başakşehir'in gelen tekliflerle de gündemi hayli yoğun. Anadolu takımları özellikle Mehmet Batdal ve İrfan Can Kahveci'yi kiralamak adına adeta sıraya girmiş durumda. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın ise şimdilik her iki oyuncuyu da takımda tutmayı hedeflediği bildirildi.

YORUMLAR 8
  • LevRok 6 yıl önce Şikayet Et
    Emrenin yerine doldurur. Cok dogru transfer
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Antalyada kaç maç oynadı?ne kat sağladı Antalya ya
    Cevapla
  • Anadolu 6 yıl önce Şikayet Et
    Aman battali salmayin Anadolu takımlarını yakmayin...
    Cevapla
  • Efe 6 yıl önce Şikayet Et
    Antalya ya da süper oynadı sanki. Neyi değiştirecek Nasri.. Banka hesabını değiştirir ancak. Abdullah hoca almaz onu. Aklı varsa eğer.
    Cevapla
  • bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    boş transfer adam kariyerini bitirmek üzere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle