Resmi açıklama geldi! City mi? Roma mı?

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Cengiz Ünder transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Resmi açıklama geldi! City mi? Roma mı?
Resmi açıklama geldi! City mi? Roma mı?
GİRİŞ 12.07.2017 13:52 GÜNCELLEME 12.07.2017 15:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, genç futbolcuları Cengiz Ünder'in transferi konusunun kısa zamanda neticeleneceğini söyledi.

Göksel Gümüşdağ, turuncu-lacivertli takımın yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Slovenya'nın Kranjska Gora kasabasında, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cengiz Ünder'i önemli bir takıma, kulübe katkı sağlayacak şekilde satmak istediklerini kaydetti.

Önemli kulüplerin Cengiz'le ilgilendiğini belirten Gümüşdağ, şöyle konuştu:

"Manchester City de Roma da Cengiz'le ilgileniyor, doğrudur. Görüşmeler devam ediyor. Dün de bir görüşme yaptık. Asbaşkanlarımız Mustafa Saral, Mesut Altan ve idari direktörümüz Mustafa Eröğüt bu konuyla ilgileniyor. Bir kısmı İtalya'da bir kısmı İngiltere'de. Görüşmeler devam ediyor, Cengiz'in transferinde kısa zamanda netice alınır. Bugün, yarın belli olur. Burası kurumsal bir şirket, görüşmeler nihayete erdiğinde kaça sattığımızı açıklarız. Bize gelen farklı teklifler var. Gazetelerde farklı fiyatlar yazıyor ama biz Cengiz'i önemli bir kulübe, bize katkı sağlayacak şekilde satmak istiyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım konu, Türk takımları oyuncu transfer edeceğinde yurt dışına çıkarma yaparlar (gazeteci terimiyle). Adamlar senin oyuncuna talip oluyor görüşmeye yine sen gidiyorsun. Bu karar mı eziksiniz...
    Cevapla
  • ayhan mete 6 yıl önce Şikayet Et
    ozo sen nasıl bir sonuç çıkardın
    Cevapla
  • ozo 6 yıl önce Şikayet Et
    bu röportajdan o sonuç pes
    Cevapla
  • Belcika Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    Haklisin, demek ki adamlar ciddiye almiyor bu isi, ama biz 35 yasindaki adam icin ayagina gideriz, hatta teknik direktor bile gider sabahlara kadar yalvarir yakarir, gelirse gelir, gelmezse restini ceker, yazik vallahi bize kafa yok
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Gitsin bakalım başarılı olmasını isterim ama zor , yakında bununda balonu patlar .
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    en gec devre arasi kiralik geri döner.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle