Transfer bombası patlıyor! M.City'den Başakşehir'e

Başakşehir, Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Gael Clichy'i transfer etmek için Londra'ya çıkarma yaptı.

Transfer bombası patlıyor! M.City'den Başakşehir'e
Transfer bombası patlıyor! M.City'den Başakşehir'e
GİRİŞ 07.06.2017 17:24 GÜNCELLEME 07.06.2017 17:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Başakşehir, Galatasaray ile olan sözleşmesi sona eren Chedjou'nun ardından bir büyük sürpriz daha yaparak Manchester City ile sözleşmesi sona eren Gael Clichy'in transferi için İngiltere'ye çıkartma yaptı. 

Bonservisi elinde bulunan Fransız futbolcu ve menajerleriyle bir görüşme gerçekleştirecek olan Başakşehir İdari Direktörü ve Asbaşkanı Mustafa Eröğüt, Clichy'nin sözleşme süresi ve ekonomik şartlarında anlaşılması halinde transfere nokta koyacak.

Bonservisi elinde olan Gael Clichy ile Başakşehir'in yanı sıra Crystal Palace, Sunderland, Marsilya, Nice Swansea ve Leicester da yakından ilgileniyor ve Fransız futbolcunun daha önce yaptığı bir açıklamada kariyerine başka bir ülkede devam etmeyi planladığını açıklaması transfer dedikodularını güçlendiriyor.

Geçtiğimiz sezon Manchester City forması altında tüm kulvarlarda 25 maça çıkan Clichy, 2 golün altına imza attı. City menajeri Pep Guardiola'nın performansından memnun olmadığı 31 yaşındaki Fransız futbolcu, Fransa Milli Takımı'nda da 28 kez forma giydi.

YORUMLAR 2
  • merhaba 6 yıl önce Şikayet Et
    kimin parasıyla allah aşkına biri açıklasın kşm finanse ediyor bunları
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar ligde ikinci oldu parası var borcu yok bırak da alsınlar iki tane adam
    Cevapla