Edin Visca'ya milli davet!

Bosna Hersek Milli Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası elemelerinde 6 Eylül'de oynayacağı Estonya maçının aday kadrosu belli oldu.

Edin Visca'ya milli davet!
Edin Visca'ya milli davet!
GİRİŞ 25.08.2016 14:27 GÜNCELLEME 25.08.2016 14:27

Bosna Hersek Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mehmed Bazdarevic, 2018 FIFA Dünya Kupası elemelerinde 6 Eylül'de oynayacakları Estonya maçının aday kadrosunu açıkladı.

Bazdarevic, düzenlediği basın toplantısında, Estonya'nın son derece kaliteli ve zor bir rakip olduğunu belirterek, "Kolay bir maç olmayacak. En önemlisi maça ciddi bir şekilde hazırlanmak. İlk adımımızın sağlam ve güçlü olması için elimizden geleni yapmalıyız." diye konuştu.

Mato Jajalo ve Muhammed Besic'in, sakatlıkları devam ettiği için aday kadroya dahil edilmediğini söyleyen Bazdarevic, "Kolay olmayacak ancak büyük bir mücadele için hazır olmalıyız." ifadelerini kullandı.

Asmir Begovic, Edin Dzeko, Miralem Pjanic gibi isimlerin yer aldığı 26 kişilik aday kadroya, Medipol Başakşehir'den Edin Visca da çağrıldı.

Bosna Hersek-Estonya maçı, 6 Eylül'de Bosna Hersek'in Zenica şehrindeki Bilino Polje Stadı'nda oynanacak.

Aday kadroya davet edilen isimler şöyle:

Kaleciler: Asmir Begovic (Chelsea), İbrahim Sehic (Karabağ), Jasmin Buric (Lech Poznan)

Savunma: Ognjen Vranjes ve Ermin Bicakcic (Hoffenheim), Sead Kolasinac (Schalke 04), Senad Lulic (Lazio), Emir Spahic (Hamburg), Toni Sunjic (Stuttgart), Ervin Zukanovic (Atalanta), Marin Anicic (Astana), Mateo Susic (Sheriff), Edin Cocalic (Mechelen)

Orta Saha: Miralem Pjanic (Juventus), Haris Medunjanin (Maccabi Tel Aviv), Mario Vrancic (Darmstadt), Srdjan Grahovac (Rapid Wien), Danijel Milicevic (Gent), Gojko Cimirot (PAOK), Edin Visca (Medipol Başakşehir), Tomislav Tomic (Zrinjski)

Forvet: Edin Dzeko (Roma), Milan Djuric (Cesena), Armin Hodzic (Dinamo Zagreb), Vedad İbisevic (Hertha Berlin), Haris Duljevic (Saraybosna)