Volkan Demirel: Mekanın cennet olsun güzel insan

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, deprem felaketinde hayatını kaybeden oyuncusu Christian Atsu için bir paylaşımda bulundu.

Volkan Demirel: Mekanın cennet olsun güzel insan
Volkan Demirel: Mekanın cennet olsun güzel insan
GİRİŞ 18.02.2023 15:06 GÜNCELLEME 18.02.2023 15:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde hayatını kaybeden Hataysporlu futbolcu Christian Atsu için duygularını dile getirdi.

Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Demirel, "Acımın tarifini kelimelere dökemiyorum. Acısı hiç bitmeyecek. Her zaman büyük bir sevgi ve saygıyla hatırlanacaksın. Mekanın cennet olsun güzel insan. Hepimizin, tüm sevenlerinin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.


Hayatını kaybeden A Takım Malzeme Sorumlusu Onur Akdeniz'i de anan Demirel, "Çok zor zamanlardan geçiyor, çok büyük acılar yaşıyoruz. Mekanın cennet olsun sevgili kardeşimiz Onur. Kalbimizdesin… Hepimizin, sevenlerinin başı sağ olsun." dedi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    nur içinde yatsın
    Cevapla
  • Hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman değilse mekanı cennet olamaz..!
    Cevapla