Cübbeli Ahmet Hoca'nın Fatih Terim ÇIKIŞI!

Fatih Terim'in bir televizyon kanalında yaptığı oruçla ilgili açıklamalarına Cübbeli Ahmet Hoca sert çıktı. İşte Ahmet Hoca'nın sert çıkışı

Cübbeli Ahmet Hoca'nın Fatih Terim ÇIKIŞI!
Cübbeli Ahmet Hoca'nın Fatih Terim ÇIKIŞI!
GİRİŞ 07.06.2016 17:01 GÜNCELLEME 09.06.2016 10:41
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen gerçek adı Ahmet Mahmut Ünlü, Fatih Terim'in bir televizyon kanalında yaptığı 'Oruç' açıklamalarını ağır sözlerle eleştirdi. Cübbeli Ahmet Hoca, ''Ya sen antrenörlüğünü yap be adam'' ifadesini kullandı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in bir televizyon kanalında EURO 2016’da mücadele edecek futbolcuların oruç tutup tutmaması hakkındaki yöneltilen sorulara; "Onların yerine biz tutarız" şeklinde cevap vermesi üzerine Cübbeli Ahmet Hoca'nın tepkisi gecikmedi.

Dini don lastiğine çevirdiler!

Bu yorumlara tepkisi gecikmeyen Cübbeli Ahmet Hoca; "Herkes müftülük yapmasın, sen işini yapsana" diyerek tepkisini gösterdi. Ayrıca "Fatih Terim fetva verdi" şeklinde alaylı sözleri dikkatlerden kaçmayan Cübbeli Ahmet Hoca, "Ya şimdi arkadaşlar herkes müftülük yapmasın ya. Be adam sen işini yapsana. ‘O kadar sıcakta iki de antrenman yaparsa hayati tehlikesi var’ diyor. E ben ne yapayım evinde otursun. Ya iki antrenman yapması farz mı vacip mi. Peki Ramazan orucu farz mı. E niye hayati tehlikeye giriyor. Yani arkadaşlar böyle bir alem zamandayız ya. Dini don lastiğine çevirdiler." dedi.

Ya sen antrenörlüğünü yap be adam!

Cübbeli Ahmet Hoca; "Dini don lastiğine çevirdiler. Ya sen antrenörlüğünü yap be adam" ifadeleri ile tepkisini dile getirdi.

Terim, katıldığı bir televizyon programında Avrupa Kupası öncesi soruları yanıtladı. Terim, "Ramazan Ayı’na gelmesi sebebiyle oyuncuların oruç tutup, tutmayacağı" ile ilgili yöneltilen sorulara; "Eğer maça uzun zaman varsa, oyuncular oruç tutabilir. Ama iş varsa, sonra tutarlar. Bu sağlıkları için önemli çünkü. Biz onların yerine tutarız, zaten hep birlikte tutuyoruz." şeklinde yanıt verdi.

YORUMLAR 68
  • Recep5428 7 yıl önce Şikayet Et
    kara - 09.06.2016 14:58 Süper ya herkes konuşuyor ama çoğu boş laflar adamlar seferi. Tatile bile gitse seferilik şartları olursa ruhsat var mükim olunca yani ikamet yerine dönünce kaza yapabilir
    Cevapla
  • Hasan doğru 7 yıl önce Şikayet Et
    Mezara girdigin zaman namazini kılındın mi, orucunu tuttun mu, zekatını verdin mi, hacca gittinmi, kelimei şahadet getirdin mi sorarlar. Futboldan değil. Kimse kimsenin vebalini boş yere yuklenmesin.
    Cevapla
  • boş fotbol 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya son 30yildir türkiyemizde top hastaligi arti asirigi dogru giti ne paralar dönüyor
    Cevapla
  • Düzeltme 7 yıl önce Şikayet Et
    aşağıda turnuva zamanı antreman olduğundan güç yetiremeyenler fidye verir demiştim, düzeltiyorum,futbol için turnuva zamanı antreman zorluğundan tutamayanlar daha sonra tutarlar.
    Cevapla
  • ali demirli 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar çok bilgisiz konuşuyorsunuz, bu milli takımdaki arkadaşlar sanki diğer günlerde islamiyeti dört dörtük yaşıyorlar da milli maç anı oruç tutmaları problem oldu,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle