'Çin'e gidiyor' denilen Demba Ba ilk kez konuştu

Çin kulübü Shanghai Shenhua’nın 2 sezon için Ba’ya 20 milyon Euro’luk teklifte bulunduğu iddiaları konuşulurken, Senegalli yıldız "Hakkımda ortaya atılan tüm iddialar yalandan ibaret. Şu anda gideceğim takım konusunda bir seçimim yok." dedi.

'Çin'e gidiyor' denilen Demba Ba ilk kez konuştu
'Çin'e gidiyor' denilen Demba Ba ilk kez konuştu
GİRİŞ 23.05.2018 10:17 GÜNCELLEME 23.05.2018 16:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçen sezonun ikinci yarısını Süper Lig ekiplerinden Göztepe’de geçiren Demba Ba, yarım dönemde ortaya koyduğu etkili performansla dikkat çekmişti.

Sarı- Kırmızılı formayla 13 maçta 7 gollük performans sergileyen 32 yaşındaki Senegalli oyuncunun, sezon bitiminde Beşiktaş’a döneceği konuşulurken önceki gün flaş bir iddia ortaya atılmıştı.

 

 

Tecrübeli futbolcunun kulübü Shanghai Shenhua’nın 2 sezon için Ba’ya 20 milyon Euro’luk teklifte bulunduğunun öne sürülmesinin ardından rotasını değiştirdiğini konuşulan Ba, suskunluğunu bozdu.

‘Beşiktaş’ı çok seviyorum’

Geleceği hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak açıklamada bulunan Demba Ba, “Hakkımda ortaya atılan tüm iddialar yalandan ibaret. Şu anda gideceğim takım konusunda bir seçimim yok. Beşiktaş’ı çok seviyorum ve geleceğimi şekillendirmek için biraz süreye ihtiyacım var” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • caner 5 yıl önce Şikayet Et
    tam bjknin aradigi adam yakisir
    Cevapla
  • ıbo 5 yıl önce Şikayet Et
    cok ıyı
    Cevapla
  • yakup 5 yıl önce Şikayet Et
    neyi bekliyor beşiktaş. alsın adamı biran önce
    Cevapla