Demba Ba sert çıktı! 'Aptallar...'

Göztepe'nin golcüsü Demba Ba, Beşiktaş ile oynadıkları maçta Erman Toroğlu tarafından Siyah-beyazlı takımın ilk golünde iyi savunma yapmadığı gerekçesiyle eleştirilmişti. Senegalli yıldız bu konuya sert bir cevap verdi.

GİRİŞ 09.04.2018 19:25 GÜNCELLEME 10.04.2018 11:28
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Kişisel Twitter hesabından açıklama yapan Demba Ba, "Soyunma odasında neler yaşandığını bile bilmeyen bütün aptallara söylüyorum. Ben bu pozisyonda marke etmem gereken futbolcuya odaklandım. Önümde kim var? Babel. Onun gol atmadığına emin olmaya çalışıyordum." ifadelerini kullandı.

ERMAN TOROĞLU NE DEMİŞTİ?

 

"Kim bu arkadaş? Demba Ba. Gazı mı var, ne yapıyor? Adamın oyunla alakası yok. İnanılır gibi değil. Top oyuna giriyor, adamın hala oyunla alakası yok. Ne enteresan değil mi?"

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 23
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Burak galatasaray karşısında kaç defa ofsayta girdi onuda bir araştırsınlar
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Maç 3,1 olmuş topu direkten dönmüş yemezller yavrum bunları Demb.a resmen BJK ye maçı hediye eti hatır şikesi yaptı bunu kameralar gösteriyor maçın tekrarını izleyin hatır şikesi olup olmadığını iyi anlarsınız bu kadar kirli bir ligde maçına göre hakaem ataması yapan bu kadar futbol federesyonun taraflı olması bizleri hayretler içde bırakıyor Demb.a artık senın yerin super ligde yoktur defol git geldiğin yere kalekterini orada biraz göster
    Cevapla
  • ulaş 5 yıl önce Şikayet Et
    direğe bilerekmi attı o mesafeden :D
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Erman Hocanın analizi mantıklı. Bakın, kendisini hiç sevmem. Şahsen de tanımam Ama adam burada haklı. Demba Ba seneye Beşiktaşta oynar ve ben hiç şaşırmam. Biz millet olarak duyguluyuz fakat biz duyguluyuz. Duygular bir kenara kalsın. Kardeşim Demba Ba nın böyle bir maçta durması gereken yer neresi? Siz olsanız nerede durursunuz? O yüzden Erman Hoca ya yüklenmek bir kenara Adam doğrumu-yanlış mı ona bakalım
    Cevapla
  • MÜSLÜMAN TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru demiş
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    ermanın dünyayı ben yarattım tavırları ile ağzına geleni konuşması haddi aşmanın ukelalığıdır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle