Sabri'nin eşinden ilginç paylaşım! Restoran basmaz

Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, Göztepe taraftarının yaptığı bir paylaşımı Instagram hesabından yayınlayarak 'Altına imzamı atarım net!' yazdı.

Sabri'nin eşinden ilginç paylaşım! Restoran basmaz
Sabri'nin eşinden ilginç paylaşım! Restoran basmaz
GİRİŞ 25.07.2017 13:21 GÜNCELLEME 25.07.2017 13:23
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray'dan ayrılarak Göztepe'ye imza atan Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, Instagram'dan kendisine gelen eşi Sabri Sarıoğlu ile ilgili bir yorumu takipçileriyle paylaştı. Göztepe'ye transfer olan ve bir Göztepe taraftarının Sabri için övgü dolu yorumlarını paylaşan Yağmur Sarıoğlu, mesajın altına "imzamı atarım net" ifadesini bıraktı.

Sabri ile ilgili o mesajda, "Sabri'yi neden mi çok seviyorum? Gece yarısı restoran basmaz. Gazeteci dövmez. Kadınları aşağılamaz, mafya özentisi gibi dolaşmaz. İhanet etmez, vefalıdır. Oyna dersin oynar, küsmez…" sözleri yer aldı.

 

YORUMLAR 18
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kazandığı milyon Euro'ların önemi yok tabi .
    Cevapla
  • Vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben besiktasliyim ama sabriyi severim efendi bir insan karakterli sporcu .insanlar sevdiklerini yerden yere vururmus sabride buna ornek bu halk sabrinin bir turlu kaleyi bulamayan sutlariyla dalga geciyor neden cunki karsilarinda alinmayan gucenmeyen efendi ve sevdikleri bir futbolcu var.sabriyi sabri yapan trubune yolladigi sutlaridir
    Cevapla
  • sedat cicin 6 yıl önce Şikayet Et
    sabri aslında iyi oyuncudur vefalıdır savaşkandır elinden geleni sahaya yansıtmaya çalışır. göztepedede aldığı paranın hakkını kesinlikle vermeye çalışacaktır .
    Cevapla
  • alanya 6 yıl önce Şikayet Et
    sarbiiiii
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun sabriye bundan buyuk bir hediye gurur olamaz bu cok ince ve guzel bir yazı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle