Antalya'ya 4 gol atan Vleminckx kimdir?

Medical Park Antalyaspor - Gençlerbirliği maçında attığı gollerle Süper Lig'in en hızlı hat trick'ini yapan Björn Vleminckx, herkesin dikkatini çekti. Peki kim bu Björn Vleminckx?

GİRİŞ 20.01.2013 19:27 GÜNCELLEME 21.01.2013 11:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gençlerbirliği ikinci yarının ilk maçında Antalyaspor'a konuk oldu. Başkent ekibi karşılaşmayı 5-3 kazandı ama herkes Belçikalı forvet Vleminckex'i konuştu. İlk yarının 2., 4. ve 28. dakikalarında attığı gollerle Süper Lig'in en hızlı hat trick'ine imza atan 27 yaşındaki golcü, ikinci yarıda da 82'de sahne aldı ve maçı bitirdi.

Peki kim bu Björn Vleminckx? Ara transfer döneminde Club Brugge'den Gençlerbirliği'ne kiralık olarak gelen Belçikalı forvet, 1 Aralık 1985 doğumlu. Belçika ekibi Beveren'de profesyonel olan futbolcu, sırasıyla Östende, Mechelen, NEC Nijmegen'de oynayan Vleminckx'in son durağı Club Brugge idi.

Devre arasında ise Fuat Çapa'nın kiralık olarak kadroya kazandırdığı Björn Vlemicnkx, Türkiye'deki ilk maçında attığı dört golle futbolseverlerin unutmayacağı bir futbolcu haline geldi.

Vleminckx ayrıca, dört golle bu sezon Süper Lig'de bir maçta en çok gol atan oyuncu oldu.

YORUMLAR 1
  • arifhan 11 yıl önce Şikayet Et
    gençlerbirliği bu işi biliyor. 1-gençlerbirliği 2-gaziantep; nereden bulurlarsa, ucuz maliyetlerle alır getirirler, 3-5 maçta yıldızı parlar ve derbilerde de kendini gösterdikten sonra 3 büyüklere çok büyük karlarla satarlar. örnekleri çok, tabata var beşiktaşın elinde patlayan, mustafa pektemek gençlerden gelmişti yine, ayhan akman, dani.. geremi vardı real madride gitmişti. bu vlemiks i de çok iyi bulmuşlar, helal olsun :))) bu tempo devam etsin bu adam 8-10 milyona okuturlar :)
    Cevapla