G.Birliği milli kaleci ile sözleşme yeniledi

Gençlerbirliği'nde alt yapıdan yetişen ve Ümit Milli Takım'a kadar yükselen kaleci Özkan Karabulut'un sözleşmesinde ''iyileştirmeye'' gidildi.

G.Birliği milli kaleci ile sözleşme yeniledi
G.Birliği milli kaleci ile sözleşme yeniledi
GİRİŞ 15.11.2012 11:12 GÜNCELLEME 15.11.2012 11:12

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kırmızı-siyahlı kulübün alt yapısında futbola başlayan genç kaleci Özkan Karabulut'un bordrosunda asgari ücret görünen aylık maaşının miktarı ve başkent temsilcisiyle olan sözleşmesinde değişiklikler yapıldı.

Genç kalecinin sözleşmesi gereği Gençlerbirliği Kulübü'nden alacağı ücrete zam yapan yönetim, ayrıca Karabulut'un aylık maaşını da yükseltti.

Bu arada Özkan Karabulut'un imzaladığı ilk ''boş'' profesyonel sözleşmesinin bitiş tarihini 2013'ten 2014'e uzatan kulüp genel menajeri Cem Onuk'un, yine aynı yöntemi izleyerek, iyileştirmeyle birlikte futbolcuyu 2015'e kadar başkent temsilcisine bağladığı öğrenildi.

KAYNAK: AA