Cavcav'dan şok sözler! 'Hocanın dini imanı para!'

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin 38 yıldır yöneticiliğini yapan İlhan Cavcav, açıklamalarda bulundu.

Cavcav'dan şok sözler! 'Hocanın dini imanı para!'
Cavcav'dan şok sözler! 'Hocanın dini imanı para!'
GİRİŞ 17.08.2016 12:49 GÜNCELLEME 17.08.2016 15:31
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kırmızı-siyahlı kulübün 81 yaşındaki tecrübeli başkanı İlhan Cavcav, yaptığı açıklamada, kırmızı-siyahlı ekibin genç teknik direktörü  İbrahim Üzülmez'in "gidişatından" memnun olmadığını söyledi.

Başkent temsilcisinin zor döneminde, 18 yöneticinin karşı çıktığı bir durumda yalnızca kendisinin İbrahim Üzülmez isminde ısrar ettiğine dikkati çeken Cavcav, "Geçen sene başarılı olmadı diyemem, haksızlık etmiş olurum ancak bu sene ne transfere doyuyor, ne paraya doyuyor. Prim şu diyorum illa bu olsun, 10 bin lira, yok 15 olsun. Kazandığım para ne? Geçen sene primler 350-400 bin liraydı, primler bu sene de böyle devam ederse yarıda kalırız. Şu anda bu arkadaşımızın gidişatından pek hoşnut değilim bunu belirtmek isterim." ifadelerini kullandı.

Üzülmez'in alınan oyunculardan haberinin olmadığı yönünde beyanatlar verdiğini dile getiren Cavcav, "Sen gidip İsa'yı, Musa'yı izliyor musun? Televizyondan izlemekle canlı izlemenin farklı olduğunu belirtmek isterim. Bu bakımdan bazı sıkıntılarımız var, tahmin ediyorum aşacağız." diye konuştu.

"İnsan bunu talep etmekten utanır"

Genç teknik adama 1 milyon 200 bin, yardımcılarına da 500 bin lira verdiklerini açıklayan Cavcav, şunları kaydetti: "Dün yöneticilerle görüşmüş, ev isterim, araba isterim. Bu nasıl iş, senin evini, arabanı, atını, eşeğini ben verdiğim zaman nasıl olacak bu iş. İnsan bunu talep etmekten utanır. Ev kirası bin 500 lira, arabası var ama kulübün arabasına binecek, kulübün benzininden istifade edecek. Bu istek ve talepleri ona karşı güvenimi sarsıyor. Türkiye'de hoca az. Herkes haklı olarak ona buna sarılıyor. İbrahim Üzülmez'i kim tanırdı? İyi futbolcuydu tamam, Beşiktaş'ta oynadı tamam. Aldığı paranın yarısına gelecek adaylar vardı. 500 bin liraya, hem de bizim içimizden. Türkiye'ye futbolcu kazandırdığımız gibi antrenör de  kazandıralım diye hedefledim. Umarım hem İbrahim hoca, hem de biz başarılı oluruz."

"Bizim hocanın dini, imanı para"

Cavcav, Üzülmez ile 15 Temmuz Demokrasi Kupası'nda da primler konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirtti. Üzülmez'in bu maçta primin ne kadar olacağını sorduğunu anlatan Cavcav, "Dedim ki, bir yerden para alacak olsak, mesela bir milyon alacak olsam, 500 de ben ekler, 1,5 milyon veririm. Spor yazarlarından (TSYD) gelen para 100 bin lira, 25 bin lirasını cemiyet alıyor, kaldı 75 bin lira. Ben nasıl veririm bir milyon lira prim. Bizim hocanın dini, imanı para. Düşünüyorum da sahte para bastırılıyorsa, bastırayım, bunun önüne yığayım, al arkadaş sana para diyeyim. Böyle şey olmaz." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 15
  • Aslantepeli 7 yıl önce Şikayet Et
    Senin kimi kastettigini Biz ALLAH'IN iZNiYLE biliyoruz. Bak benim cebimde ekmek alacak param yok. Bir senedir izole edildik burda. Ne is var ne de para. Ustelik 30.000 avro borcum var. Hatun parttime calisiyor da onu yiyoruz iste. Hep senin gibi paraya tapanlar yuzunden. Hani diyordu ya Hande ataizi 'biz bu isten cok ekmek yeriz' diye. iste YUCE RABBiM DiLERSE size onlarin hepsini kusturmasini da bilir. ALLAH BUYUK
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    helal sana asırlık çınar ama karşındakini incitmeden konuşsan daha güzel.
    Cevapla
  • Düzceli 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı dağılın
    Cevapla
  • elazığspor 7 yıl önce Şikayet Et
    basına söyleyecegine yüzüne söyle,sonrada gönder gitsin
    Cevapla
  • kerkenez 7 yıl önce Şikayet Et
    bas tekmeyi işi gücü para olan iş yapılmaz.Yarın öbür gün bir maç için büyük bir takım kalkar şike teklif eder Allah muhafaza paraya dayanamaz kabul eder valla..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle